14.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 15 MAIG 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Acabem la setmana destacant que Lloret de Mar se suma aquest diumenge al Dia contra l’homofòbia, transfòbia i bifòbia, amb una celebració telemàtica. La pandèmia de la COVID-19 obliga a celebrar la jornada d’aquest diumenge a distància, de forma telemàtica. Titulada TRENCANT EL SILENCI, es farà una performance i una taula d’experiències. Els moderadors seran els lloretencs Iván Soriano i Xavi Orri, mentre que els convidats per explicar les seves experiències són Jordi Samsó, militant històric LGTBI i president del Casal Lambda, que es dedica, precisament, a la normalització social de l’homosexualitat; i Natalia Aventín, que és presidenta de l’associació Euforia. Familias Trans-Aliadas. La presentació de tot plegat anirà a càrrec de la nova regidora d’Igualtat, Jénnifer Pérez, mentre que l’alcalde, Jaume Dulsat, llegirà el manifest institucional. La jornada acabarà amb la performance a càrrec de la Caravana de les Arts. Serà aquest diumenge, a partir de les 6 de la tarda, a través del Facebook Live de Nova Ràdio Lloret. En parlem amb Jennifer Pérez.

D’altra banda, Aturem la C-32 reclama a la Generalitat aturar definitivament l’ampliació de l’autopista fins a Lloret de Mar perquè, segons la plataforma, el projecte “ha perdut el poc sentit que tenia”. Entrevistem un dels portaveus de l’entitat, Joan Mora.

L’associació cultural per a la integració de nens i dones ACIM de Lloret de Mar promou la campanya “Cap família sense aliments” en què demana menjar o diners per aquells que més ho necessiten. Escoltem la presidenta de l’entitat, Atika Nouali.

Després entrevistem David Fernández, president de l’associació RIUDECLICKS, que són col·leccionistes de Playmobil a Riudellots de la Selva. Han lliurat un lot de mascaretes a l’hospital sociosanitari de Lloret.

Tot seguit sabrem amb quins actes se suma Lloret al Dia Internacional dels Museus. Se celebra el proper dilluns, 18 de maig, però ja hi ha propostes aquest cap de setmana. Totes, en línia.

Més coses. Avui s’estrena a Netflix la pel·lícula Te quiero, imbécil, on hi participa l’actor lloretenc José García. Una comèdia, dirigida per Laura Mañà, amb Quim Gutiérrez i Natalia Tena.

I, com sempre, acabem amb altres informacions d’interès.

Darrers Programes