28.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 15 NOVEMBRE 2018

Avui informem que l’alcalde Dulsat desitja una bona festa major als lloretencs, a qui convida a gaudir de LA BELLA DOLORES i la resta de propostes. Aquest dijous arriba un dels moments més esperats de la festa major de Sant Romà: el pregó, a càrrec de Josep Alsina, àlies Pep Cintet, i tot seguit l’estrena de […]

Avui informem que l’alcalde Dulsat desitja una bona festa major als lloretencs, a qui convida a gaudir de LA BELLA DOLORES i la resta de propostes. Aquest dijous arriba un dels moments més esperats de la festa major de Sant Romà: el pregó, a càrrec de Josep Alsina, àlies Pep Cintet, i tot seguit l’estrena de LA BELLA DOLORES.

En el teatre municipal, gràcies a prop d’un centenar de persones que s’han bolcat en fer realitat aquest projecte 100% lloretenc. Però aquesta festa major compta amb altres propostes. Se n’han programat més de 30, fins el 19 de novembre, per part d’associacions, amb l’objectiu que siguin gaudides pels veïns i visitants.

Cal destacar les barraques –amb un cartell que va des dels lloretencs Maria Dolors fins als Catarres- així com el ‘punt lila’. No oblidem, a més, que el mateix diumenge, 18 de novembre, amb motiu de la diada de Sant Romà, hi haurà portes obertes a un seguit d’elements del Museu Obert de Lloret.

Entrevista a l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, que valora el conjunt d’actes de la Festa Major d’hivern, Sant Romà.

Recordem les paraules de Josep Alsina i Llinàs, pregoner de la Festa Major de Sant Romà d’aquest any. L’expatró major de la confraria de Sant Elm ha estat escollit perquè va ser ell qui va decidir impulsar la representació de La Bella Dolores l’any 1999. El discurs comença a les 8 del vespre, al teatre. Després sabrem com va anar ahir l’assaig general de LA BELLA DOLORES. Hi ha molta expectació amb l’estrena d’avui, a partir de les 9 de la nit. Se’n faran 4 funcions. Totes plenes, des de fa dies.

Ens fem ressò de la visita, ahir a Lloret, de Miquel Iceta. Es va reunir amb les Kellys, va escoltar les seves reivindicacions laborals, i va donar suport al candidat de les municipals, Francisco Pastor.

Entrevista a Sergi García, membre del grup Maria Dolors, que actuaran a les barraques de la festa major aquest divendres amb els Rainy Day i els Matching Ratio.

Sabem què són les barraquetes de diumenge –es tracta d’una proposta adreçada als més petits de la casa- i les dues propostes musicals de l’orquestra Selvatana, que no es perd mai Sant Romà.

Darrers Programes