21.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 16 JULIOL 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui obrim el magazine informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar explicant-vos que l’Evenia deixa de generar 2 milions i mig de gots de plàstic a l’any. Amb la mirada també posada a reduir els plàstics d’un sol ús, una prohibició que serà obligatòria a partir de l’any que ve, 2020, la cadena hotelera Evenia ha adoptat la decisió següent. Ha retirat tots els gots i canyetes de plàstic, i les ha substituït per material compostable, que va amb les deixalles orgàniques. Però aquesta decisió en un resort com l’Evenia, adquireix unes grans dimensions.

En fer aquest canvi, ha deixat de generar -atenció- 2 milions i mig de gots de plàstic a l’any. I la mateixa quantitat de palles de plàstic. Aquesta és una de les novetats que s’han trobat els clients que s’allotgen a l’Evenia des del passat 20 de maig. Arran d’aquest canvi, l’hotel ha col·locat arreu de les seves instal·lacions una 15a de fonts d’aigua tractada. És un servei gratuït per als clients, als quals se’ls ofereix una cantimplora al preu de 5 euros.1 dels quals es destina a una associació que neteja el mar: la Federació d’Activitats Subaquàtiques de Catalunya.

Entrevista a Arseni Frigola, Obrer Major de Santa Cristina, perquè aquest dimecres es repartiran, al Museu del Mar, els tiquets per anar amb vaixell a Santa Cristina el proper, 24 de juliol i, per tant, dia de la Festa Major.

Entrevista a Fran Agudo, Lloretenc d’adopció que és el cap de cuina del TICKETS, considerat el 20è millor restaurant, en aquest cas de tapes, del món, segons la revista de referència RESTAURANT.

Entrevista a Meritxell Casacuberta, responsable del Banc de Sang de Girona, perquè aquest divendres hi ha jornada de donació de sang a Lloret. Serà en jornada matí i tarda al Teatre i a la tarda, al centre cívic del Rieral.

Entrevista a Joan Berengueras, membre del Club Nàutic, per comentar una de les propostes del cap de setmana, emmarcada en la festa major: el concurs de pesca infantil de Cala Canyelles.

Acabem recordant que avui acaba a Lloret el torneig de futbol sala, amb la participació de 400 persones, repartides en 34 equips.

Darrers Programes