0.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 16 JULIOL 2020

Avui dijous destaquem que l’Ajuntament de Lloret oferirà suport econòmic als veïns afectats per la Covid-19. Es tracta d’una ajuda destinada a persones i famílies empadronades a la vila que es troben en una situació econòmica desfavorida, a causa de la pandèmia. Especialment, es vol ajudar a famílies amb infants al seu càrrec i persones que hagin perdut la feina o que s’hagin vist afectades per un ERTE o ERTO.

Entre tots els requisits que es necessiten per accedir als ajuts -que es poden trobar al web de l’Ajuntament-, cada unitat familiar haurà d’acreditar la reducció dels ingressos mensuals que hagi patit en el període que va del mes de febrer al mes de maig. L’import de l’ajut, que es percebrà de manera mensual durant quatre mesos, variarà en funció de les persones que composin la unitat familiar. Les aportacions aniran des dels 100 als 225 euros al mes.

Entrevista a Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, per saber tots els detalls d’aquest suport econòmic als ciutadans afectats pel coronavirus.

Entrevista a Maria Galera, representant de la Fundació de l’esclerosi múltiple, sobre la jornada solidària que s’ha preparat a Lloret  el dimecres de la setmana que ve. La paradeta estarà ubicada a les 6 de la tarda, a la plaça de l’Església.

En plana esportiva, ens fem ressò del nou participant de luxe de la Lloretrail. És l’atleta professional Carles Castillejo, que correrà la distància de 12 quilòmetres a Lloret, el pròxim 26 de juliol. Entrevistem al fondista català per saber com afronta la cita.

Recordem que avui comença la campanya de donació de sang a Lloret de Mar. Aquesta tarda, de cinc a nou, es podrà donar sang al centre cívic del Rieral, amb reserva d’hora. Per demà, l’horari serà de matí i tarda, de deu a dues i de quatre a nou, al Teatre.

Acabem anunciat l’activitat que ofereix avui la Biblioteca. Serà una sessió d’havaneres amb l’agrupació Les Anxovetes. L’audició començarà a dos quarts de nou del vespre, al pati infantil de la Biblioteca.

Darrers Programes