21 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 16 OCTUBRE 2018

Avui informem que Lloret de Mar se suma a una xarxa estatal de destinacions turístiques intel·ligents. Juntament amb més de 70 municipis d’arreu de l’Estat espanyol, ha participat de la constitució d’aquesta xarxa, el passat dijous a Madrid, que pretén ajudar els destins a posicionar-se com a ‘smart destination’. 

Segons fonts estatals, la finalitat de l’esmentada xarxa és facilitar el procés dels destins en el procés de conversió a destinacions intel·ligents a través d’assessorament, recerca de finançament i solucions tant tecnològiques com d’estratègia. Així mateix, la xarxa pretén fomentar la col·laboració i l’acció conjunta dels destins que la formen, com és el cas de Lloret. També es volen buscar sinergies i intercanviar experiències.

Entrevista a Albert Robert, regidor de Noves Tecnologies, per explicar els detalls de pertànyer a la xarxa estatal de destinacions turístiques intel·ligents.

Entrevista a Anna Fuentes, cap de Patrimoni Cultural, perquè una mica més de 3.800 visitants és el resultat de les Jornades Europees de Patrimoni, celebrades el passat cap de setmana. Lloret s’hi ha sumat obrint les portes i fent visites guiades gratuïtes a sis punts d’interès de la destinació.

Entrevista a Meritxell Casacuberta, responsable de la jornada de donació de sang prevista per aquest divendres al teatre i al centre cívic del Rieral, es fa una crida als veïns perquè facin la seva aportació i ajudin, així, a millorar les reserves a hospitals i centres sanitaris, que estan en nivells molt baixos.

Entrevista a Cristina Pané, presidenta de la secció local de l’associació Catalunya contra el Càncer, ja que el proper 19 d’octubre és el Dia Contra el Càncer de Mama. Per aquest motiu, aquest mateix divendres s’instal·len taules informatives a dos indrets de Lloret: a la plaça de l’Església i a la plaça París.

Entrevista a Joana Blázquez, directora d’infermeria i processos assistencials de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, sobre que l’hospital comarcal de la Selva, a Blanes, hi ha canvis. L’Hospital del Dia es trasllada a la planta zero per incrementar el nombre de llits per a malalts aguts.

Darrers Programes