21.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 16 SETEMBRE 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui dilluns comencem setmana donant a conèixer que Lloret de Mar exigeix a Endesa que mantingui el subministrament elèctric a les famílies en situació de vulnerabilitat. L’Ajuntament s’ha adherit a la carta que el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat ha fet arribar a la companyia elèctrica.

A principis d’aquest passat mes d’agost, més de 200 consistoris catalans, entre els quals hi havia el de Lloret, van rebre una notificació d’Endesa. Reclamava als Ajuntaments que es fessin càrrec de la meitat del deute de les famílies que no han abonat les seves factures pels consums elèctrics, malgrat que els serveis socials municipals han acreditat que són famílies que es troben en situació de vulnerabilitat. La companyia advertia en la notificació que en cas contrari iniciarien possibles talls de subministrament a partir de l’1 d’octubre. L’Ajuntament es mostra en total desacord amb aquesta decisió.

Entrevista a Cristian Fernández, regidor d’Habitatge, per saber tots els detalls d’aquesta reclamació a l’empresa de subministrament elèctric.

Entrevista a Cristina Cabañas, presidenta de la Fundació Climent Guitart, perquè l’entitat comença avui una recollida solidària d’aliments en benefici de Càritas. Es demanen, especialment, productes infantils però també llaunes de conserva, llegums, fruita envasada i articles per a la higiene. Des de fa uns anys, Guitart Hotels fa aquesta recollida però ara l’ha ampliat a prop d’una vintena d’establiments.

Entrevista a Albert Robert, regidor de Teatre, sobre la presentació de la temporada amb espectacles des d’octubre fins a gener del 2020. L’acte es farà demà a les vuit del vespre i comptarà amb les intervencions d’alguns protagonistes i, a més, hi haurà promocions especials.

Entrevista a Santi Escartín, membre de Xatrac, ja que aquest diumenge han finalitzat les Estades Marines Universitàries, organitzades per Xatrac, a Tossa de Mar. L’activitat ha permès als participants investigar la qualitat de l’aigua de les platges del municipi tossenc i han determinat que és molt bona.

Acabem explicant com ha anat la segona jornada de lliga pel Club de Futbol Lloret. Els lloretencs han jugat aquest diumenge al camp de l’Escala i recordem que aquest matí, a dos quarts d’onze, la residència Continental de Lloret ha organitzat una marxa solidària amb la voluntat de conscienciar la població sobre l’Alzheimer.

Darrers Programes