Dimarts, 20 octubre 2020
16.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 16 SETEMBRE 2020

Avui destaquem que Lloret de Mar és un dels municipis en què es limitarà el preu dels lloguers. Es tracta d’una nova llei aprovada dies enrere al Parlament, en què es pretén posar fre als lloguers abusius.

La mesura arriba després que el Sindicat de Llogaters, ERC, els comuns i la CUP arribessin a un acord “in extremis” amb Junts per Catalunya. S’aplicarà immediatament en 60 municipis catalans de més de 20.000 habitants. A la demarcació de Girona, n’hi ha vuit: Lloret de Mar, Girona, Blanes, Salt, Olot, Sant Feliu de Guíxols, Figueres i Palafrugell.

JxCat demanava que la limitació del preu no s’apliqués als petits propietaris que tinguessin uns ingressos inferiors a 5,5 vegades l’indicador de la renda de suficiència, que equival a 3.130 euros mensuals. Després d’aquest pacte, el límit es mantindrà reduït al 2,5 d’aquest indicador de renda de suficiència, que equival a uns 2.000 euros incloent el lloguer.

Entrevista a Enric Bonmatí, membre de la PAH de Lloret, i a Jennifer Pérez, regidora d’Habitatge, per saber tots els detalls d’aquesta problemàtica social.

Ens fem ressò que Ciutadans denuncia que el nou Reglament Orgànic Municipal que està elaborant l’equip de govern de Lloret limita la participació dels grups de l’oposició en els plens. Segons el partit, el redactat provisional contempla que els grups només puguin presentar una moció per cada plenari i formular un màxim de quatre preguntes. Entrevista a Jordi Hernández, portaveu de Ciutadans, i també a Jordi Sais, en representació de l’equip de govern.

Repassem l’oferta de cursos de tardor dels centres cívics, que es faran als equipaments del Rieral i Can Ballell amb una oferta àmplia i per a tots els gustos. Les inscripcions en línia comencen la setmana que ve. Ens ho explica la regidora de Participació Ciutadana, Lara Torres.

Acabem entrevistant a la lloretenca Vereda López, que ha creat un compte d’Instagram en què fa tot tipus de recomanacions sobre els millors restaurants d’Eivissa. A més, també organitza sortejos amb els que es poden guanyar àpats gratuïts en algun dels establiments de l’illa.

Darrers Programes

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Aquesta setmana comença amb la notícia que la Confraria de Pescadors ha venut Es Tint a l’Ajuntament....
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himne.
L’actualitat musical i les novetats de la setmana…
Programa que acull les diferents confessions religioses que conviuen a Lloret de Mar. Una trobada per parlar de la seva història, activitats, celebracions i rituals.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Lloret Esportiu – 19 Octubre 2019

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

Bon Dia Bona Hora – 19 Octubre 2020

Aquesta setmana comença amb la notícia que la Confraria de Pescadors ha venut Es Tint a l’Ajuntament. A tot Catalunya només hi...

Cocodril Club – 18 Octubre 2020

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himne.

Ràdio Box – 17 Octubre 2020

L’actualitat musical i les novetats de la setmana…