24.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 17 ABRIL 2019

Avui obrim el programa explicant que el ple de Lloret demanarà a la Generalitat millores en educació a través d’una moció conjunta. Les principals peticions són que es construeixi un nou institut-escola a la vila per evitar la saturació dels equipaments i declarar el Pere Torrent com a escola de màxima complexitat. Sobre aquesta qüestió entrevistem el president de l’Interampa, Carles Costa.

Seguirem en plana política per saber com va anar l’acte de campanya de Junts per Catalunya d’ahir a la tarda, amb la presència del president de la Generalitat, Quim Torra. La trobada va servir per demanar el vot per a la formació i va comptar, entre altres, amb Jaume Alonso-Cuevillas, cap de llista de la formació al Congrés per Girona.

Després, parlem del servei de socorrisme, que s’ha posat en marxa per cobrir el període de Setmana Santa. Fins al 28 d’abril, hi haurà quatre socorristes a la platja gran. Més tard, pel 15 de maig, es posarà el servei al complet tant a la platja de Lloret com a la de Fenals. Ens ho explica amb més detall el regidor de Platges, Jordi Orobitg.

A la segona part valorem la quinzena edició del Torneig de Frisbee, que s’ha disputat un any més a la platja de Lloret. La competició internacional de disc volador, que va finalitzar dilluns, ha portat a la vila 16 equips d’arreu d’Europa. Això s’ha traduït en la presència d’uns 220 esportistes. Per saber com ha anat l’esdeveniment parlem amb un dels organitzadors, Miquel Ferro.

I acabem coneixent les autores del premi Joan Llaverias, de contes infantils il·lustrats. Són la Nuria Draper i la Raquel Soriano, que ens explicaran com és l’obra guanyadora, titulada “La Gran Troballa”, que va ser premiada en la Nit de la Cultura Lloretenca.

Darrers Programes