Dijous, 3 desembre 2020
10.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 17 DE JUNY 2015

Entrevistem el portaveu de la plataforma Aturem la C-32, Joan Mora, sobre la petició que fa l’entitat als ajuntaments que informin els veïns sobre el projecte de prolongació de l’autopista i també sobre les alternatives que hi ha.

Amb l’assessor de CCOO en la negociació del conveni, Antonio Ferro, ens fem ressò de les protestes dels treballadors del casino per la negativa de la direcció a acceptar les millores que demanen en salaris.

En clau cultural destaquem l’actuació del grup musical Blaumut, aquest dijous, als jardins de Santa Clotilde en el marc del festival Vinomi. En parlem amb el violinista de la formació, Vassil Lambrinov.

També parlarem d’un clàssic del teatre català: Terra baixa, d’Àngel Guimerà. Es representa demà i divendres al Casal de l’Obrera. Una obra esperada, amb una dotzena d’actors a l’escenari, als quals dirigeix Angelina Cardona. L’escoltarem durant el programa.

Un dia més, seguim fent difusió de la Marató de Música d’aquest dissabte. Avui hem sabut quina feina fa un organer. Entrevistem David Iglesias, que el proper 20 de juny farà les visites guiades a l’orgue de la parròquia.

Darrers Programes

Avui parlem de la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual, del Pla de Nadal que ha...
Avui destaquem que la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual. L'esdeveniment popular manté la finalitat solidària,...
La costura, una afició convertida en professió, li va permetre tirar endavant quatre fills tota sola, després de quedar vídua ben jove.
Parlem amb Jordi Orobitg perquè tornarà a formar part de la llista d'ERC per la demarcació de...
Aquest dimarts us expliquem que Lloret de Mar ja té ROM, Reglament Orgànic Municipal. El ple d’aquest...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Tertúlia Ciutadana – 3 Desembre 2020

Avui parlem de la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual, del Pla de Nadal que ha presentat el Govern de la...

Bon Dia Bona Hora – 3 Desembre 2020

Avui destaquem que la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual. L'esdeveniment popular manté la finalitat solidària, en aquest cas amb la...

Amb veu pròpia – Maria Rosa Lorenzo

La costura, una afició convertida en professió, li va permetre tirar endavant quatre fills tota sola, després de quedar vídua ben jove.

Bon Dia Bona Hora – 2 Desembre 2020

Parlem amb Jordi Orobitg perquè tornarà a formar part de la llista d'ERC per la demarcació de Girona a les eleccions al...