Dissabte, 16 gener 2021
7.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 17 DESEMBRE 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Obrim l’informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar explicant que el ple ha aprovat el pressupost del 2020 amb el vot contrari de tota l’oposició. El pressupost de l’any vinent puja a 75,4 milions d’euros. L’oposició ha estat molt crítica per diferents aspectes.

S’ha posat de relleu que sigui el pressupost més elevat de la història de Lloret malgrat que no tingui en compte les necessitats reals dels veïns, que siguin tan poc socials, que no aposti prou per la millora del turisme a la destinació o que no aporti res de nou en general per a Lloret de Mar. A més, l’oposició ha aprofitat el ple extraordinari d’aquest dilluns per tornar a criticar que el Govern hagi pujat els impostos i també la pujada de salari de l’equip de govern. Per la seva banda, l’equip de govern ha defensat els comptes i ha posat de relleu que són uns bons números.

Copsem tots els punts de vista amb la valoració de tots els portaveus municipals.

Anunciem que aquesta setmana es duen a terme les inscripcions per als cursos de català del primer trimestre del 2020. Ho explica Cesca Cornellà, directora de l’oficina de Lloret.

En àmbit esportiu, destaquem el partit d’avui a Lloret, en què l’hoquei rep a casa el Barça. A partir de les 9 de la nit, al pavelló municipal d’esports.

Acabem recordant que aquest diumenge arriba la cursa de Nadal solidària de Lloret. Les inscripcions seran a benefici d’Aspronis, que ajuda persones amb discapacitat intel·lectual.

Darrers Programes

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa...
Avui la primera mitja hora la destinem a escoltar el magazine del Bisbat de Girona “Església Viva”, l’evolució del...
La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de...
Acabem la setmana explicant-vos que avui es presenta César Martín, el nou inspector que estarà al capdavant...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Religió Catòlica – 16 Gener 2021

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa realitzant una pregunta a correu@novaradiolloret.org

Església Viva – 16 Gener 2021

Avui la primera mitja hora la destinem a escoltar el magazine del Bisbat de Girona “Església Viva”, l’evolució del programa “Resurrexit” emès per primera...

La Llista – El millor de la setmana

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de la setmana.