18.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 17 GENER 2018

Avui expliquem que se suspèn el judici pels aldarulls del 2011 a Lloret. Només s’hi han presentat dos dels 20 acusats. Els processats s’enfronten a penes d’entre 2 i 9 anys de presó per delictes de desordres públics, atemptat a agents de l’autoritat, lesions i danys. Tots els acusats són estrangers (de nacionalitats francesa, alemanya, noruega, […]

Avui expliquem que se suspèn el judici pels aldarulls del 2011 a Lloret. Només s’hi han presentat dos dels 20 acusats. Els processats s’enfronten a penes d’entre 2 i 9 anys de presó per delictes de desordres públics, atemptat a agents de l’autoritat, lesions i danys.

Tots els acusats són estrangers (de nacionalitats francesa, alemanya, noruega, holandesa, ucraïnesa i suïssa) i, de fet, setze d’ells ja estaven declarats en rebel·lia. Per això, el jutjat penal 3 de Girona preveia jutjar aquest dimarts quatre dels implicats en la batalla campal, dels quals finalment només dos s’han presentat a la vista.

L’acusació popular, exercida per la patronal de l’oci nocturn Fecasarm, demana penes “exemplars” i recorda que els aldarulls, originats arran del desallotjament d’una discoteca perquè va deixar de funcionar l’aire condicionat, van ser “molt greus”.

Entrevista a Joaquim Boadas, secretari general de la FECASAM, la Patronal Catalana més representativa del sector de l’hostaleria i l’oci nocturn per valorar el fet que no hagi pogut començar el judici 

Avui obre portes la fira de turisme de Madrid, en què Lloret hi assisteix com cada any i amb ganes de demostrar que tot segueix amb normalitat a la destinació. Recordem les paraules de l’alcalde Dulsat, que és a FITUR, i connectem amb els nostres companys Rosa Giralt i Marc Dibba, presents també al certamen.

Entrevista a Enric Riera, coordinador de la cooperativa SOM ENERGIA, perquè es presenta aquest divendres en l’àmbit de la comarca de la Selva i ofereix energia verda als seus socis.

Entrevista a Amaranta Gibert, directora del Teatre Municipal, per anunciar que aquest divendres es presenta la temporada de teatre i que el mateix dia hi haurà descomptes per al públic assistent.

Entrevista a Justo Molinero, protagonista de l’espectacle EL HOMBRE, LA GRAN CHAPUZA DE DIOS, que aquest dissabte aixeca el teló de la temporada d’hivern del teatre.

Darrers Programes