13.7 C
Blanes

BDBH – 17 JULIOL 2018

Avui expliquem que Miquel Buch defensa el reforç policial d’estiu a la Costa Brava. El conseller d’Interior ha defensat el reforç policial d’estiu a la Costa Brava i ha recordat que s’ha planificat tenint en compte clarament “la zona turística litoral”. El conseller ha dit que, des d’ara i fins a mitjans setembre, el Departament ha afegit […]

Avui expliquem que Miquel Buch defensa el reforç policial d’estiu a la Costa Brava. El conseller d’Interior ha defensat el reforç policial d’estiu a la Costa Brava i ha recordat que s’ha planificat tenint en compte clarament “la zona turística litoral”. El conseller ha dit que, des d’ara i fins a mitjans setembre, el Departament ha afegit 28.000 hores extra de serveis policials a l’àrea compresa entre Figueres i Blanes, des de la qual es cobreix el territori lloretenc.

Miquel Buch ha donat una altra dada: que la majoria de mossos, a l’estiu, no tenen vacances perquè les necessitats requereixen que treballin.

Entrevista a Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, a qui li preguntarem per un conveni d’àmbit europeu, signat el passat divendres. Permetrà coordinar Lloret i Platja d’Aro amb altres cossos europeus per fer front a catàstrofes naturals i a l’amenaça terrorista.

Entrevista a Merçè Riera, presidenta de l’ONG Lloret-La Selva amb el Sahara, per saber quants infants sahrauís passaran l’estiu a Lloret de Mar, amb famílies acollidores. Ja fa 16 anys que la vila col·labora amb el programa VACANCES EN PAU.

Entrevista a Arseni Frigola, obrer major de Santa Cristina, que anuncia que a partir de les 10 del matí es posen a la venda els tiquets per anar en vaixell a Santa Cristina.

Entrevista a Pau Maresme, membre de la colla de diables Sa Forcanera, per comentar els detalls del correfoc d’aquest dimecres dins els actes de Festa Major.

Recordem que avui hi ha cinema a la Fresca. El puntet projecta ROGUE ONE, de la saga STAR WARS, a partir de les 10 de la nit.

Tertúlia Ciutadana – 30 Novembre 2023

La xerrada setmanal a la ràdio

Bon Dia Bona Hora – 30 Novembre 2023

L'informatiu matinal

Hem fet l’agost – Xavi Tibau

Avui ens ha visitat Xavi Tibau, propietari de Motos Tibau. Presentat per Maria Joancomartí.