30.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 17 JULIOL 2020

Arribem a divendres i a l’inici de la Festa Major d’Estiu de LLoret de Mar, tot és a punt per viure la Festa de Santa Cristina, en un any marcat per la pandèmia de la Covid-19. Tot i que ja han començat algunes propostes, aquest cap de setmana s’inicia el gruix d’activitats. El punt central de la celebració, com sempre, serà el 24 de juliol, diada de Santa Cristina, amb la processó fins a l’ermita o el Ball de Plaça, entre altres actes.

Per a la resta de dies, s’han organitzat més d’una trentena de propostes per a totes les edats i gustos. Hi haurà sessions de cinema, audicions de sardanes, visites guiades i teatralitzades, activitats infantils, homenatges, concerts i proves esportives, com és el cas de la Lloretrail. El programa sencer, amb totes les jornades, horaris i activitats, es pot consultar al web de l’Ajuntament.

Entrevista a Cristian Fernández, regidor de Festes, per comentar el programa i els actes més destacats de la Festa Major. Escoltarem les declaracions de l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat.

Expliquem que aquest dimecres al vespre es va rescatar un home que es va precipitar en una zona rocosa de Cala Trons, a Lloret de Mar. El Club Rem Sant Romà, que entrenava en aquell moment, va col·laborar en la intervenció. Es tracta d’un ciutadà alemany d’uns seixanta anys que es recupera de les seves ferides a l’Hospital Trueta de Girona.

Entrevista a Sergio Infante, director tècnic del centre de submarinisme Dolphin’s Diving Center de Lloret, que organitza aquest dissabte una recollida de brossa del fons marí. Serà a partir d’un quart de sis de la tarda, a la zona de Sa Caleta.

Repassem l’agenda d’activitats del cap de setmana, amb totes les visites guiades i teatralitzades que s’han programat pels pròxims dies des del Museu Obert de Lloret.

Per últim, mirarem el programa de Festa Major. Destacarem l’homenatge que rebrà, per part del Puntet, els membres del Jovent Solidari, que han treballat de manera molt activa al llarg de la pandèmia, oferint suport a persones vulnerables. Entrevistem la regidora de Joventut, Marina Nicolàs, i un membre de Jovent Solidari, Àlex Giral.

Darrers Programes

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA