11.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 17 MARÇ 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Aquest dimarts ens despertem des del punt de vista informatiu explicant que apareix un tercer cas de coronavirus a Lloret, proper als altres dos. Aquesta persona està confinada a casa, en estat estable.

Qui actualitza la informació és l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, qui recorda que “quedar-se a casa confinat no és una opció, és una obligació”. En el programa parlem amb ell d’aquesta qüestió.

Avui també expliquem que es crea una xarxa de solidaritat a Lloret de Mar formada per joves voluntaris. La majoria estan vinculats als esplais i casals de la vila. S’han organitzat per donar un cop de mà a la gent que més ho necessita, donat l’estat d’alarma que s’ha decretat per prevenir el contagi del coronavirus. Es tracta d’un gest totalment gratuït, altruista i voluntari, que imita iniciatives d’altres pobles com Igualada, Mataró o Sant Feliu de Guíxols. Per tal que les peticions arribin a aquest grup de joves, han creat la web ja.cat/lloret on només cal omplir un formulari. Entrevistem un dels integrants, Àlex Giral.

D’altrra banda, sabrem què pensen les perruqueries de Lloret de Mar del decret reial per coronavirus que primer permetia obrir i després s’ha rectificat. Finalment sembla que poden oferir només servei a domicili. En parlem amb dos perruquers: Mercè Riera i Jordi Reguant.

Tot seguit donem veu a la regidora de Joventut. Marina Nicolàs explicarà que, tot i el confinament, el Puntet segueix treballant pel jovent de Lloret de Mar.

També tindrem espai per parlar d’altres notícies, com que els lloretencs Joan Bernat i Ignasi Gironès s’han classificat per disputar el Campionat del Món de swimrun, que se celebrarà el pròxim mes d’agost. Els dos esportistes van acabar en el quart lloc de les Otillo World Series, disputades a Califòrnia.

I acabem recordant informacions d’interès, com donar consells des del punt de vista psicològic per afrontar el confinament a casa.

Darrers Programes