Dijous, 21 gener 2021
14.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 17 SETEMBRE 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui dimarts us informem en clau turística, l’Imserso omple hotels a Lloret de Mar. Els dotze establiments de la destinació que treballen amb aquest tipus de públic pensionista preveuen tenir entre novembre i gener unes 80.000 estades. Es calcula que donaran feina directa a 557 persones.

Segons la Imserso, les agències de viatges poden tardar en vendre aquestes estades, com va passar anys enrere, i podria ser que els viatges comencessin més tard. Tot aquest retard és conseqüència del recurs que va presentar l’agència Mundosenior, que juntament amb Mundiplan tenen la concessió dels viatges, perquè aquest any se l’ha exclòs del lot de costes, lot que ara té Mundiplan.

D’altra banda, tots els establiments hotelers, entre els quals hi ha els de Lloret, han aconseguit aquest any que l’Estat incrementi el preu per les estades de la gent gran.

Entrevista a Enric Dotras, president del gremi d’hostaleria de Lloret, que valora aquestes estades i el que representa pel sector en temporada baixa.

Entrevista a Miquel Gràcia, president del Club Vòlei Lloret, perquè Lloret acull el campionat de Catalunya de vòlei femení en les categories cadet i juvenil. Participen 4 clubs, entre ells, el Lloret.

Entrevista a Rosa Haba, organitzadora de la trobada de Sketchers, ja que s’han obert les inscripcions d’un cap de setmana dedicat als sketchers, la pràctica del dibuix improvisat, que arriba a mitjans d’octubre a la vila. Hi haurà sortides per dibuixar, ponències i moltes trobades.

Entrevista a Maria Carme Bernat i Ioia Ramos, membres de la Plataforma de la Pau, per saber què ha previst l’entitat al llarg del cap de setmana a Lloret a fi de celebrar aquest 21 de setembre el Dia Internacional de la Pau.

Darrers Programes

Avui parlem del procés participatiu per decidir com ha de ser la mobilitat al passeig, es comenta la...
Avui coneixem l’opinió d’algunes entitats sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim. Recordem que...
En 'Carlus' Cardona té 83 anys i encara recorda tots els detalls de la seva època de futbolista.
Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Tertúlia Ciutadana – 21 Gener 2021

Avui parlem del procés participatiu per decidir com ha de ser la mobilitat al passeig, es comenta la crida que ha fet Max...

Bon Dia Bona Hora – 21 Gener 2021

Avui coneixem l’opinió d’algunes entitats sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim. Recordem que fa uns dies l’Ajuntament va...

Amb veu pròpia – ‘Carlus’ Cardona

En 'Carlus' Cardona té 83 anys i encara recorda tots els detalls de la seva època de futbolista.

Curem-nos en salut – 19 Gener 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació.  Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...