9.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 18 AGOST 2017

Avui obrim el programa amb els atemptats de Barcelona i Cambrils de les últimes hores. Lloret, com també passa a tot Catalunya, està de dol. Per aquest motiu, l‘ajuntament i la Plataforma per la Pau han convocat un minut de silenci, aquest divendres, a les 12 del migida a la plaça de la Vila. D’aquesta […]

Avui obrim el programa amb els atemptats de Barcelona i Cambrils de les últimes hores. Lloret, com també passa a tot Catalunya, està de dol. Per aquest motiu, l‘ajuntament i la Plataforma per la Pau han convocat un minut de silenci, aquest divendres, a les 12 del migida a la plaça de la Vila. D’aquesta qüestió i del relat dels fets sobre l’atac terrorista en parlem amb una membre de Plataforma per la Pau Lloret, Maria Antònia Leal, l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, i Cristina Catalán, veïna de Lloret, que aquest dijous a la tarda era a la Rambla de Barcelona, punt neuràlgic de la tragèdia.

En plana esportiva, conversem amb Anna Rosa Bou, membre del Club de Rem Santa Cristina, per comentar els resultats de l’última regata de la Lliga Catalana de Llaguts disputada a Sant Jaume d’Enveja, al Montsià.

A la segona part repassem els actes programats per a avui i la resta del cap de setmana. Centrem l’atenció en l‘inici de les festes del Barri del Molí i, per aquest motiu, entrevistem Paco González, membre de la comissió de festes del veïnat. També ens fem ressò de l’audició de sardanes, d’aquest dissabte, amb La Principal del Llobregat. Els detalls de l’actuació ens el dóna un membre de la formació, Eduard Prats.

Darrers Programes