29.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 18 SETEMBRE 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui dimecres us informem en clau d’alimentació, la meitat de l’oferta per a celíacs de Lloret de Mar l’aglutina la cadena hotelera Evenia. De la totalitat de les places, 2.500 són les que ofereix aquest conjunt d’establiments, que té en compte, com altres, les necessitats d’alimentació dels seus clients. De fet, l’oferta sense gluten als hotels de Lloret de Mar segueix creixent i la destinació ja compta amb 5.000 places acreditades per l’Associació de Celíacs de Catalunya. 

El primer establiment de Lloret en aconseguir la certificació de l’Associació de Celíacs de Catalunya va ser l’hotel Anabel i després s’hi ha sumat l’Olympic Garden, l’Olympic Palace, l’Olympic Park, l’Olympic Suites, l’Aquarium, l’Oasis Park, el Xaine Park i l’últim, que ha estat el Miratge. Amb aquesta estratègia, Lloret vol posicionar-se com a destinació especialitzada en la cuina saludable.

Entrevista a Carles Fàbregas, xef de l’Evenia, Carles Fàbregas, per saber com s’ha organitzat la cadena hotelera per cobrir les necessitats d’alimentació dels seus clients.

Entrevista a Lara Torres, regidora de l’OIAC, perquè aquesta setmana l’Ajuntament ha posat en marxa el servei en línia de cita prèvia per poder fer consultes referents a gestions tributàries i plusvàlues.

Expliquem el que ha donat de sí la presentació, d’aquest dimarts a la nit, de la nova temporada de teatre. L’acte ha inclòs, com altres anys, el festival Montphoto.

Entrevista a Lluís Pérez, un dels organitzadors de Waterpolo Kids Tour, el torneig de waterpolo nacional que es disputa aquest cap de setmana a la piscina. S’hi esperen més de 800 persones, entre participants, de fins a 16 anys, i els acompanyants.

Entrevista a Pere Martí, vicepresident de l’associació Amics del Volkswagen de Catalunya, ja que els aficionats a aquesta marca fan una trobada cada any a Tossa i enguany hi afegeixen una sortida fins a Lloret de Mar.

Darrers Programes

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA