Dimecres, 3 març 2021
13.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 19 DESEMBRE 2018

Avui obrim l’informatiu matinal de Nova Ràdio Lloret explicant que Lloret incorpora el SAI, un servei d’atenció al col·lectiu LGTBI. Lloret de Mar estrena el Servei d’Atenció Integral al col·lectiu LGTBI, de persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals.

El servei ja funciona, ubicat al primer pis de la Casa de la Cultura, on hi ha el punt d’atenció a les dones. Aquest dimarts s’ha signat l’acord entre l’Ajuntament i el departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, que permet impulsar aquest SAI. El Servei d’Atenció Integral ofereix assessorament jurídic, psicològic, informació personalitzada i un espai de sensibilització adreçat al col·lectiu LGBTI. 

Escoltem els regidors Jordi Sais i Mònica Cunill, així com Mireia Mata, directora general de Igualtat, que ahir va firmar l’acord. També sentim l’opinió d’Isabel Arnaud, que és transsexual.

Entrevista a Josep Maria Torné, escriptor, que avui presenta a l’Arxiu Municipal el primer volum del llibre “Molta terra (catalana) a l’Havana”. El llibre posa de relleu la importància de l’emigració catalana a la capital de Cuba.

Entrevista a Francesc Alsina, gerent de l’Associació de Comerciants de Lloret, sobre la campanya de Nadal “Caga Tió, Caga regals”. La iniciativa convida els veïns a comprar en un seguit d’establiments de la vila per poder optar a diferents premis. Hi ha temps de participar fins al 28 de desembre.

Entrevista a Joan Moret, president del Cine Club Adler, per comentar la celebració de la Festa Mundial del Curtmetratge, a la qual Lloret s’hi suma amb projeccions avui i divendres a la Biblioteca.

Recordem que avui hi ha un pessebre vivent a la Immaculada Concepció, amb 800 alumnes de totes les edats, i que és una iniciativa solidària amb la Marató de TV3.

Darrers Programes

Gràcies a una operació, en Jesús García va poder créixer 30 centímetres. Això li ha permès mesurar...
Avui destaquem que les terrasses de bars i restaurants de Lloret hauran de tancar a la una...
Recupera el Ple Municipal telemàtic de Lloret de Mar d'aquest dilluns 25 de gener.
Avui parlem de l'Ajuntament, que pagarà les beques menjador amb retroactivitat des del 15 de setembre. L'equip...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Amb veu pròpia – Jesús Garcia

Gràcies a una operació, en Jesús García va poder créixer 30 centímetres. Això li ha permès mesurar 1,49. En Jesús va néixer...

Bon Dia Bona Hora – 3 Març 2021

Avui destaquem que les terrasses de bars i restaurants de Lloret hauran de tancar a la una de la matinada, excepte en...

Curem-nos en salut – 2 Març 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació. Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...

Ple Municipal 1 de març de 2021

Recupera el Ple Municipal telemàtic de Lloret de Mar d'aquest dilluns 25 de gener.