10.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 19 FEBRER 2019

Avui us informem que la CUP fa aquest dissabte un primer pas per després decidir si es presenta a les eleccions municipals de Lloret. La CUP decidirà aquest cap de setmana si les propostes que han treballat en els últims mesos són viables per presentar una candidatura a les pròximes eleccions municipals. Per aquest motiu, la […]

Avui us informem que la CUP fa aquest dissabte un primer pas per després decidir si es presenta a les eleccions municipals de Lloret. La CUP decidirà aquest cap de setmana si les propostes que han treballat en els últims mesos són viables per presentar una candidatura a les pròximes eleccions municipals. Per aquest motiu, la formació ha organitzat una assemblea oberta, aquest dissabte.

Sota el lema, “Decidim-ho tot! Construïm la candidatura”, la CUP farà el primer pas per decidir si finalment acaben presentant-se als comicis. Ho decidiran per assemblea, tal com van fer en les eleccions del passat 2015, en les quals no van obtenir representació al consistori. L’Assemblea oberta de la CUP es farà aquest dissabte, a les 6 de la tarda, al Puntet.

Entrevista a Jesús Elias, coordinador de comunicació de la CUP a Lloret, que explica com es presenta aquesta assemblea oberta a tothom d’aquest dissabte.

Entrevista a Àlex Maset, ponent d’aquest divendres, en la segona sessió del cicle “evolució emocional”, que organitza l’Escola d’Intel·ligència Emocional VEIE. La seva conferència es titula “10 habilitats per la vida”.

Entrevista a Cesca Cornellà, directora de l’Oficina de Català, ja que el servei se suma al Dia Internacional de la Llengua Materna. La commemoració té per objectiu promoure i protegir el multilingüisme així com la diversitat cultural.

Entrevista a Conxa Alférez, membre de l’associació de Dones l’Aurora, sobre la xerrada de l’escriptora Alba Saskia Rivas “Mi rareza, mi grandeza”. Es farà aquest dijous, a la sala polivalent de la Biblioteca Municipal.

Darrers Programes