21.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 19 JUNY 2017

Al programa d’avui ens fem ressò que 1.047 persones han votat als Pressupostos Participats de Lloret, xifra que constitueix un increment del 62,5% respecte de l’any passat (quan es va dur a terme la primera edició). Els ciutadans han tingut 15 dies per votar, de forma presencial o en línia, alguna de les quaranta propostes de […]

Al programa d’avui ens fem ressò que 1.047 persones han votat als Pressupostos Participats de Lloret, xifra que constitueix un increment del 62,5% respecte de l’any passat (quan es va dur a terme la primera edició). Els ciutadans han tingut 15 dies per votar, de forma presencial o en línia, alguna de les quaranta propostes de millora, repartides en tretze zones o barris del municipi.

Més coses. Miguel Molina ha finalitzat en el cinquè lloc de la categoria GTE Pro en les 24 hores de Le Mans. El pilot lloretenc, que debutava a la mítica prova, ha aconseguit, a més, finalitzar en el 22è lloc de la classificació general. Ho ha fet amb l’equip Ferrari.

També comentem l’estada a Lloret de la cònsol de Cuba a Barcelona, Mabel Arteaga, en motiu del passi de la pel·lícula Fresa y Chocolate, en el marc de la Fira dels Americanos.

Després, parlem amb Felip Carbonell. El cap de Protecció Civil ens dóna consells per gaudir amb seguretat de la revetlla de Sant Joan, i també explica com afecta l’onada de calor al risc d’incendi forestal.

A la segona part, anunciem que avui es fa el concert amb les 9 corals que hi ha a Lloret. El tècnic de Cultura, Josep Delemus, detalla el programa.

També expliquem que dijous i divendres es podrà visitar a la galeria Art Studio una exposició de l’artista Enric Rubió. Ell mateix ens parla de la mostra i de perquè pinta.

I per acabar, fem balanç amb Conxa Alférez dels Dijous de l’Aurora, que ha tancat la temporada amb 16 activitats diverses amb la dona com a eix en comú.

Darrers Programes

Ple Municipal 26 Setembre 2022

Lloret Esportiu – 26 Setembre 2022