12.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 19 JUNY 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui obrim el magazine informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar explicant-vos que aquest dissabte, arriba la quarta edició de la Night Trail, una cursa nocturna amb vistes privilegiades de Lloret. La Night Trail es una cursa que es fa de nit i que passa per senders de muntanya, camins de ronda i sorra. Aquest és el principal atractiu de la prova, que compta amb una arribada espectacular a la platja gran de la vila.

L’esdeveniment comptarà, com és habitual, amb dues distàncies. Una serà de 16 quilòmetres, més exigent i adreçada a majors de 16 anys. L’altra serà de 7 quilòmetres, pensada per a participants amateurs, majors de 12 anys, que no estan tan acostumats a aquest tipus de curses. La sortida es farà dissabte a tres quarts de 10 de la nit, des de les Oficines de Turisme, amb arribada, com hem dit, a la platja de Lloret. En el recorregut es podrà gaudir de l’entorn natural de la vila i del litoral lloretenc.

Entrevista a Ramon Navarro, president de Wefeel Events, l’empresa organitzadora de la cursa que dona detalls de les dues distàncies a recórrer en la Night Trail.

Entrevista a Cristina Pané, presidenta de la secció local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer, perquè aquest diumenge es farà el recapte de Catalunya Contra el Càncer, amb l’objectiu de recollir fons per combatre aquesta malaltia. Hi haurà distribuïts 7 punts de recapte a la vila.

Entrevista a Martina Swinnin, directora de Viatges Garbí Star, l’empresa organitzadora del concert que es durà a terme aquesta tarda, a tres quarts de vuit, a la Parròquia de Lloret. Actuaran més de 200 infants i joves dels països de l’est, en una sessió de cant coral.

Entrevista a Conxa Alférez, membre de l’Associació de Dones l’Aurora,  que posa el punt final a la temporada dels Dijous de l’Aurora. Ho farà demà amb l’espectacle musical “Tres voltes rebel”. Serà a les 7 de la tarda a la Biblioteca.

Acabem en plana esportiva. Sabem com va anar la primera regata de la Lliga de Llagut Català pels equips lloretencs. Escoltem les declaracions de la presidenta del Club Rem Santa Cristina, Anna Rosa Bou, i del vicepresident del Club Rem Pescadors, Daniel Morato. També en esports, expliquem que el triatleta lloretenc Rubén Aragón va pujar al podi a la International Wine Run de Lanzarote.

Darrers Programes

Ple Municipal 29 Novembre 2021

Lloret Esportiu – 29 Novembre 2021