7.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 19 SETEMBRE 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui dijous Lloret acull el corredor francès Laurent Jalabert, campió del món d’Ironman, com a convidat ‘estrella’ al campus Melcior Mauri de ciclisme. Avui comença a Lloret de Mar el campus Melcior Mauri, que inclou una programació molt completa per als amants del ciclisme. A més de rutes, xerrades i una taula rodona oberta al públic, es comptarà amb la presència del corredor francès Laurent Jalabert.

L’actual campió del món en la modalitat d’Ironman és el convidat ‘estrella’ de la segona edició del campus i company de Melcior Mauri a l’equip ONCE, guanyador de La Vuelta a Espanya l’any 1995. Els dos exciclistes professionals acompanyaran els participants del campus en totes les activitats que hi haurà des d’aquest dijous fins a diumenge. I a més oferiran plegats un col·loqui dissabte a la tarda a la Casa de la Cultura, que té l’accés lliure.

Entrevista a Melcior Mauri, excilcista d’elit, sobre la segona edició del campus que organitza al nostre municipi i les activitats previstes pels pròxims dies.

Entrevista a Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium Cultural, que comenta com serà la presentació del llibre ‘Ho tornarem a fer’, escrit des de la presó pel president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. L’acte serà aquest dissabte a la plaça de l’església.

Entrevista a Paco Membrives, president de MontPhoto, per saber com es presenta la nova edició del festival de fotografia internacional de natura, que enguany ha rebut 12.000 imatges a concurs.

Entrevista a Xavi Flores, regidor de Patrimoni Cultural, perquè representants de l’Ajuntament de Lloret són a partir d’avui a Portugal. L’estada té a veure amb la xarxa europea de jardins històrics.

Entrevista a Alícia Espuig, directora i Isabel Sarmiento, cap d’estudis de l’Escola d’Adults, sobre les classes d’aquest nou curs, encara hi ha places disponibles per qui s’hi vulgui apuntar.

Darrers Programes