4.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 2 OCTUBRE 2020

Arribem al cap de setmana amb la notícia que ja està en marxa la campanya Compra a Lloret i avui volem conèixer l’opinió dels comerciants. Hem de dir que una incidència operativa va obligar ahir, primer dia de la campanya, a suspendre la venda de targetes temporalment, però el Consistori hi està treballant a fons […]

Arribem al cap de setmana amb la notícia que ja està en marxa la campanya Compra a Lloret i avui volem conèixer l’opinió dels comerciants. Hem de dir que una incidència operativa va obligar ahir, primer dia de la campanya, a suspendre la venda de targetes temporalment, però el Consistori hi està treballant a fons i, si tot va bé, avui ja es podran tornar a comprar les targetes.

Parlem amb tres establiments que s’han adherit a la campanya. Són la Floristeria Vesc, la perruqueria 9 Art i la botiga Kukaditas. Volem saber que els sembla aquesta iniciativa de l’Ajuntament, que ha posat a disposició de la ciutadania 6.000 targetes per fer compres al municipi durant aquest trimestre.

Hi ha dues modalitats de targetes: unes de 50 euros, de les quals el ciutadà en pagarà 30 i l’Ajuntament els 20 restants; i una altra de 30 euros, en què es pagaran 20 euros i els 10 que falten els subvencionarà el consistori.

També ens fem ressò que ja han començat les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs, amb una quinzena d’establiments participant-hi. Ampliem la informació amb el president de l’associació de Bars, Restaurants i Cafeteries, Nino Gómez.

Parlem també amb la regidora Stella González, de Lloret en Comú, perquè la formació muntarà una taula informativa al barri del Rieral aquest diumenge al matí per poder conversar amb els veïns.

Expliquem que demà comença una nova temporada del Racó dels Contes a la Biblioteca. Escoltem la regidora de l’equipament, Marina Nicolàs, i també parlem amb una membre de la companyia convidada aquest dissabte. La companyia és La Minúscula i nosaltres entrevistem a la Casandra Lungu.

En esports, fem un repàs de les cites del cap de setmana, destacant el Campionat d’Espanya de llaüts de banc fix, on competirà el Rem Santa Cristina, i també l’inici de la temporada del Club de Futbol Lloret. En aquest cas, entrevistem el president de l’entitat, Eduard Coloma.

Finalment, volem explicar-vos que l’escola Esteve Carles ha habilitat una nova porta per poder fer les entrades i sortides al centre de manera esglaonada i amb total seguretat per als alumnes de l’escola.

Darrers Programes