11.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 20 ABRIL 2017

Avui expliquem que ICV-EUiA denuncia que aquesta Setmana Santa no s’han col·locat els serveis a les platges, com bars o hamaques.

La formació, a l’oposició, es queixa que això no havia passat en els darrers anys i assegura que alguns empresaris que havien obtingut la concessió també ho han criticat.

Segons un comunicat, ICV-EUiA atribueix aquest retard a la “incapacitat” –segons diu- de l’equip de govern (PDeCAT, PSC i ERC) i al fet que –afegeix- “ha començat tard la seva feina d’elaborar, publicar i resoldre al•legacions, adjudicar les concessions i sol•licitar els permisos corresponents”.

Entrevista a Miguel Gracia, regidor d’ICV-EUiA i a Jordi Orobitg, regidor de Platges, per saber les postures de l’oposició i de l’equip de govern sobre aquesta denúncia de falta de serveis a les platges de Lloret durant la setmana santa.

Entrevista a Joan Bernat, regidor d’Esports, sobre les xifres de l’estada dels jugadors de petanca que tenim des d’aquesta setmana a Lloret i que s’allarga, en tres tongades, fins a principis de maig.

Recordem en format breu l’accident que es va produir ahir al migdia a la C-63, abans d’arribar al túnel, i que va originar força retencions. Va deixar un ferit lleu.

Entrevista a Francesc Alsina, gerent de l’Associació de Comerciants, per conèixer què és la Lloret Primavera Market, una fira que arriba per primer cop aquest dissabte a la vila. L’organitzen els comerciants i s’ubicarà al passeig Verdaguer.

Entrevista a Joan Romà Ortiz i Arnau Ortiz, pare i fill, perquè els alumnes de 5è de l’escola Pompeu Fabra organitzen demà la representació del conte de Sant Jordi amb ombres xineses. La voluntat és recollir diners per finançar una part de les colònies dels nens.

Entrevista a Conxa Alférez, membre de l’Associació de Dones l’Aurora, sobre una xerrada sobre DONES I LLIBRES, pensant en Sant Jordi, a càrrec de Maria Àngels Vázquez.

Finalment recordem que aquesta nit el cineclub Adler projecta LA RECONQUISTA, de Jonás Trueba, una pel·lícula romàntica i cinèfila.

Darrers Programes