12.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 20 AGOST 2020

Avui us anunciem que aquest cap de setmana arrenca el Festival SOM de Mar, un dels pocs del territori que es mantenen aquest estiu. Compta amb un cartell de luxe, amb artistes rellevants com Mikel Erentxun, José Mercé, Ramon Mirabet o Judith Nedermann, entre altres. Les actuacions es faran en un indret privilegiat: els Jardins de Santa Clotilde, que obren per primer cop el pati de la casa dels Marquesos de Roviralta. El primer espectacle, aquest dissabte, serà benèfic, en favor de Càritas, a càrrec del pianista Laurent Martín. Després, el diumenge, serà el torn d’un dels concerts més esperats, el de Judit Nedermann. I la setmana que ve, cada dia hi haurà una actuació. Seran, per aquest ordre, ABBA The new experience, Gemma Humet i Fel Faixedas, Sofia Ellar, El Pot Petit, Ramon Mirabet, Mikel Erentxun i José Mercé. Les entrades estan a la venda, amb aforament limitat. Tota la informació sobre els concerts, així com la compra de bitllets, es pot trobar al web del festival SOM de Mar. Coneixerem l’última hora en uns minuts. Entrevistem Carles Gilibets, promotor del Festival SOM de Mar. A més, també parlem amb Nino Gómez, president del Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries de Lloret, per saber quin servei oferiran alguns establiments de la vila durant els concerts. 

També anunciem que es reobre pràcticament tot el camí de ronda de la Montgoda, excepte un tram de 100 metres, que continua tancat per seguretat. Segons fonts municipals, les pluges caigudes a la primavera van deixar un tros impracticable.  Ampliem la informació amb la regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs.

També expliquem que aquest dissabte s’estrena una sardana dedicada a Lloret de Mar. La peça es titula “Lloret, dissabtes i sardanes”, del compositor Jaume Riu i Ratera, i serà interpretada per la Cobla Principal del Llobregat. Serà aquest dissabte, a les deu de la nit, al pati de l’Erol. En sabem tots els detalls amb el regidor de Cultura, Cristian Fernández.

Després, parlem de l’últim concert de la 17a edició del Clon Festival. Estarà dedicat a una de les grans dives de la música: Alaska. El tribut anirà a càrrec de la banda Rey del Glam. Serà aquest dissabte, a les onze de la nit, a la plaça Germinal Ros. Per saber com serà l’actuació entrevistem Silvia Polo, coneguda artísticament com Lady Glam.

I acabem recordant els dos concerts que hi ha previstos per avui. A dos quarts de nou del vespre, al Pati de la Biblioteca, es podrà gaudir de l’espectacle “El perfum de la llar”. Més tard, a les deu, a la platja de Fenals, hi haurà una nova actuació del cicle Fenals de Música, amb els Men in Swing.

Darrers Programes

Cocodril Club – 5 Desembre 2021

Ràdio Box – 4 Desembre 2021