22.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 20 FEBRER 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Obrim el programa informatiu matinal de Nova Ràdio Lloret, aquest dijous, amb les més de 120.000 persones que s’aplegaran a Lloret de Mar, Blanes i Tossa per gaudir del Carnaval de la Costa Brava Sud. El programa conjunt s’ha presentat aquest dimecres, en què les tres poblacions s’uneixen per 9è any consecutiu per celebrar aquest esdeveniment, que ja és tot un referent al territori.

En el cas de Lloret de Mar, cal destacar que la gran rua –que es duu a terme dissabte a la tarda i es repeteix diumenge al migdia- creix en nombre de participants. Enguany hi desfilaran 1.500 persones, repartides en 22 colles, tant de Lloret com de fora. La resta del programa de Carnaval –que compta amb una 12a de propostes- es complementa amb la desfilada de les escoles, on hi participaran 3.000 alumnes, a més dels concursos de disfresses, les barraques, que es consoliden, o la batalla de galls entre joves.

Escoltem els alcaldes de les 3 poblacions en la presentació del Carnaval de la Costa Brava Sud, que es va fer ahir al municipi de Blanes.

També parlant del Carnaval, ahir vam saber de què es disfressen algunes escoles aquest divendres, a la rua amb 3.000 alumnes de Lloret de Mar. Vam conèixer el cas del Pompeu Fabra, L’Esteve Carles i la Immaculada. Avui donem veu a la resta: Pere Torrent, Institut-Escola i Àngels Alemany.

Expliquem com ha anat la sessió que ha donat inici a l’Ajuntament dels Infants, en què els alumnes de 5è de primària –a través dels seus representants- trien un projecte de millora de Lloret de Mar.

Entrevista a Joan Mora, organitzador de la festa de Carnaval, que prepara Benestar i Família pel proper dilluns a la plaça de Can Carbó.

Acabem amb cinema. Entrevista a Joan Moret, president del Cine Club Adler, tot escoltant el tràiler de RETRATO DE UNA MUJER EN LLAMAS. Una pel·lícula francesa, premiada a Cannes, entre altres festivals, que el cineclub Adler projecta aquesta nit a Lloret. Ho fa amb la col·laboració de l’Aurora, dins del cicle CINEMA I DONA.

Darrers Programes

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA