28.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 20 JULIOL 2018

Avui expliquem que estem a les portes del primer cap de setmana fort de la festa major de Santa Cristina. D’avui fins a diumenge, trobem una 15a de propostes, de tot tipus. El tret de sortida és aquesta nit, amb la projecció d’un documental molt esperat. Porta per títol “Tot recordant Santa Cristina: de 1980 a […]

Avui expliquem que estem a les portes del primer cap de setmana fort de la festa major de Santa Cristina. D’avui fins a diumenge, trobem una 15a de propostes, de tot tipus. El tret de sortida és aquesta nit, amb la projecció d’un documental molt esperat. Porta per títol “Tot recordant Santa Cristina: de 1980 a 1999”. L’ha elaborat l’Arxiu municipal i suposa una continuació respecte de l’any passat. S’espera el teatre ple de gom a gom.

Entrevista a Quim Daban, arxiver Municipal, per comentar aquesta projecció del documental de la festa major d’estiu de Lloret de Mar.

També repassem tots els actes del cap de setmana, com el concert del Clon Festival, que rendeix tribut a EL ÚLTIMO DE LA FILA.

Entrevista a Anna Millán, membre del Banc de Sang i Teixits de Girona, perquè hi ha donació de sang al teatre i al centre cívic del Rieral. També ens parlarà de la campanya que han engegat aquest estiu per incrementar les donacions.

Entrevista a Jordi Sais, regidor d’Acció de Govern, donant resposta a la plataforma d’agències que gestionen HUTs, demanant que s’aixequi la moratòria; també sabrem en què consisteix la jornada de salvament i socorrisme que s’organitza avui a la platja.

Destaquem que el cabaret Tropicana, l’autèntic de Cuba, ha començat les funcions al Casino. Escoltem un parell de responsables. Hi seran fins a finals de juliol. Val molt la pena.

Acabem donant detalls de la festa major de Blanes, perquè la pregonera és mig lloretenca, l’Alba Saskia, i perquè qui guanyi el concurs de focs artificials dispararà l’any que ve a la festa major de Santa Cristina.

Darrers Programes