30.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 20 JULIOL 2020

Setmana de Santa Cristina, l’Ajuntament de Lloret de Mar, però, cancel·la tots els actes de la Festa Major. El govern municipal s’ha reunit aquest diumenge en una sessió extraordinària per tal d’analitzar la situació provocada pels nous brots de COVID-19 que s’han produït arreu del país. Per unanimitat, ha pres la decisió de cancel·lar el programa de la Festa Major de Santa Cristina del 21 al 26 de juliol, els dos dies inclosos.

Amb anterioritat, el consistori ja havia eliminat del programa els actes amb més risc d’aglomeracions com per exemple el correfoc o el castell de focs, però la situació actual desaconsella mantenir la celebració d’altres activitats amb participació popular. Si bé a Lloret no s’ha registrat cap brot que obligui a aplicar mesures restrictives o de confinament, el govern municipal ha pres aquesta decisió com una mesura de prudència i prevenció.

Entrevista a Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, per saber les raons per haver arribat a prendre la decisió de cancel·lar els actes de la Festa Major.

Entrevista a Lara Torres, regidora de Comerç, per parlar de com serà aquest Sant Jordi d’estiu, previst aquest dijous, 23 de juliol.

Expliquem que Lloret de Mar prorroga per tercera vegada la targeta moneder, per a infants amb beca de menjador escolar municipal. En aquest cas, serà fins al 31 de juliol, per seguir donant resposta a les conseqüències socials i econòmiques causades per la Covid-19. Entrevistem a Arantxa Jiménez, regidora de Benestar i Família.

Entrevista a Albert Robert, regidor del Teatre Municipal, que ofereix aquest estiu el cicle “Estiueja”, amb una programació cultural a l’aire lliure. Del 30 de juliol al 21 d’agost, l’equipament ha preparat una cartellera de sis espectacles, per potenciar l’oferta cultural que promou l’Ajuntament i donar suport al sector.

Darrers Programes

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA