18.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 20 JUNY 2017

Avui informem que un home de 46 anys i veí de Barcelona va morir ahir a la tarda a la platja gran de Lloret. Segons fonts municipals, un grup de persones que feia un curs de socorrisme a l’alçada del Club Nàutic va veure el cos de l’home a l’aigua i el va treure fora. Expliquem […]

Avui informem que un home de 46 anys i veí de Barcelona va morir ahir a la tarda a la platja gran de Lloret. Segons fonts municipals, un grup de persones que feia un curs de socorrisme a l’alçada del Club Nàutic va veure el cos de l’home a l’aigua i el va treure fora.

Expliquem aquest trist succés i parlem d’una altra mort, la de Jordi Noguera, el propietari de l’hotel Santa Marta. Va morir la matinada de diumenge a dilluns, de manera fulminant per un problema de salut, a l’edat de 67 anys. Parlem de la seva figura amb amics seus, com Jordi Martínez Planas, i representants de la vila.

Amb el regidor Jordi Orobitg sabrem com van els treballs per anivellar la sorra i de pas valorarem la Fira dels Americanos.

Després escoltem les valoracions de Josep Lluís Llirinós sobre les votacions dels Pressupostos Participats, que en aquesta segona edició han superat el miler de persones.

A la segona part, sabrem què és l’assignatura d’Emocionart que duen a terme a la Immaculada Concepció. Uns quants alumnes ho han vingut a explicar a la ràdio.

I per acabar, sabrem els resultats del club de rem Santa Cristina, en la primera regata de la Lliga Catalana de Llaguts, disputada diumenge a Arenys de Mar. Ho explica un membre del club, Anna Rosa Bou.

Darrers Programes