13.5 C
Blanes

BDBH – 20 JUNY 2018

Avui expliquem que el conseller Damià Calvet diu que l’allargament de l’autopista C-32 fins a Lloret és “irrenunciable” per connectar el territori i acabar amb el col·lapse d’altres carreteres. Aquest mes de març, el Departament de Territori de la Generalitat va fer marxa enrere i va tornar a treure a informació pública tant l’estudi informatiu com […]

Avui expliquem que el conseller Damià Calvet diu que l’allargament de l’autopista C-32 fins a Lloret és “irrenunciable” per connectar el territori i acabar amb el col·lapse d’altres carreteres. Aquest mes de març, el Departament de Territori de la Generalitat va fer marxa enrere i va tornar a treure a informació pública tant l’estudi informatiu com el d’impacte ambiental del projecte, recollint la solució proposada el 2016.

Ara, un cop acabat el termini d’exposició, Territori ha rebut tres al·legacions. El conseller Damià Calvet assegura que s’estudiaran a fons i que, sobretot, es parlarà amb el territori.

Ho expliquem en el BDBH d’avui, així com dels Pressupostos Participats. La proposta més votada ha estat la instal·lació de càmeres de vídeo-vigilància a les urbanitzacions. Aquesta millora ha rebut 523 vots d’un total de 1.948.

Entrevista a Josep Lluís Llirinós, regidor de Participació Ciutadana, per fer la valoració corresponent, abans escoltem les declaracions de l’alcalde de Lloret Jaume Dulsat.

Entrevista a Cristian Fernández, regidor de Joventut, perquè el Puntet de Fenals obre durant els mesos d’estiu en horari de matins, fins al 15 de setembre. També comenta la sessió de Cinema a la fresca que ha preparat el Puntet.

Entrevista a l’Alvaro Fandos i la Julia Ramos, i el professor d’educació física, Roger Pla, de l’Institut-Escola, per fer balanç de l’Estudiant de Ferro, el triatló amb finalitats no competitives.

Entrevista a Jennifer Herman, representant de les entitats que organitzen la festa solidària a favor dels drets dels animals que es fa aquest divendres, a la tarda, a la plaça Pere Torrent. L’organitzen tres associacions, dues de Lloret i una de Tossa.

Hem fet l’agost – Xavi Tibau

Avui ens ha visitat Xavi Tibau, propietari de Motos Tibau. Presentat per Maria Joancomartí.

Bon Dia Bona Hora – 29 Novembre 2023

L'informatiu matinal

Sense Pressa – Albert Ferràndez

Aquest dimarts entrevistem Albert Ferràndez, regidor d'ERC de l’Ajuntament de Lloret de Mar