24.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 20 JUNY 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui obrim el magazine informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar explicant-vos que la millor coca de fruita de Sant Joan de tot Catalunya la fa una empresa lloretenca: el forn Noé. El forn Noé, empresa lloretenca amb seu a Hostalric i establiments aquí i als pobles veïns, fa la millor coca de Sant Joan de tot Catalunya. En concret, en la categoria de coca tradicional de fruites. El premi li ha atorgat el Gremi de Flequers, dies enrere.

El concurs, que s’ha fet per primera vegada, ha comptat amb la participació d’una 50a de fleques i pastisseries d’arreu del territori. El forn Noé ha rebut el premi de la millor coca de fruites, mentre que la millor coca de crema i pinyons se l’ha endut la pastisseria Carrió de Barcelona i la millor coca creativa, amb mascarpone i cafè, entre altres sabors, ha estat per a l’establiment Papanbread de Lleida.

Entrevista a Joaquim Jiménez, propietari del forn Noé, per saber detalls d’aquesta millor coca de fruita de Sant Joan de Catalunya, segons el Gremi de Flequers.

Expliquem que la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie, visita avui Lloret de Mar per explicar, en una xerrada, quin és el paper de la base a l’hora de seguir treballant per aconseguir la República Catalana.

Sabem com ha anat l’estada a Finlàndia per part del Lloret Convention Bureau, que s’encarrega de promocionar les estades d’empresa i els esdeveniments a la destinació. Escoltem les valoracions de la directora, Montse Belisario.

Expliquem que dues membres del Club Patinatge Artístic Lloret, Mar Cajal i Ariadna Garrassino, s’han classificat pel Campionat d’Espanya, en categoria cadet. I també diem que el taller infantil amb gossos per promocionar la lectura -previst avui a la Biblioteca- està tot ple i amb llista d’espera.

Entrevista a Alba Lupiañez, artista Blanenca, intèrpret de “Tres voltes rebel”, un fragment del poema “Divisa” de Maria Mercè Marçal i també és el nom de l’espectacle que tres blanenques porten aquesta tarda a Lloret. Servirà de cloenda de la temporada dels Dijous de l’Aurora.

Entrevista a  Xevi Compte, el pianista que avui ofereix el peculiar recital del cicle NITS DE PIANO al teatre, i d’altra banda, parlem de l’espectacle VIU CANTANT, que arriba dissabte al mateix recinte. Els detalls, els donarà la directora Cristina Pozo.

Darrers Programes