5.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 20 MAIG 2016

Expliquem que Lloret de Mar es promociona aquesta setmana a Toulouse i en un seguit de ciutats del Regne Unit. En el primer cas, ho fa conjuntament amb els responsables del turisme de reunions d’Olot i Girona, amb l’objectiu de posicionar les marques d’aquests tres territoris de forma conjunta. La presentació davant de 30 operadors del sector MICE ha estat aquest dijous a la ciutat francesa. Com hem dit, al llarg de la setmana i fins avui, Lloret també ha estat de promoció al Regne Unit, visitant diverses ciutats, per donar-se a conèixer a agents de l’empresa Jet2 Holidays. L’aerolínia anglesa ha programat 7 vols setmanals fins a l’aeroport Costa Brava–Girona i preveu portar al territori més de 19.000 viatgers aquest 2016. 

Entrevista a  Elizabeth Keegan, directora de Lloret Turisme, per valorar aquestes dues accions promocionals de la nostra destinació.

Entrevista a  Albert Fernández, president de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, per sabber la resposta davant la denúncia posada per EN LLORET SÍ SE PUEDE sobre un presumpte delicte de coacció i sobre l’absència en la comissió de seguiment de l’hospital sociosanitari.

Entrevista a Cristian Fernández, regidor de Joventut, com viurà el Puntet la final de la Copa del Rei, d’aquest diumenge, entre Barça i Sevilla.

Entrevista a Eduard Coloma, president del Club de Futbol Lloret, que destaca que dissabte hi ha jornada de portes obertes al camp de futbol municipal.

Entrevista a Joan  Domènech, presidel del Club Marina Casinet, que comenta la xerrada sobre diabetis que avui acull l’entitat.

Entrevista a Paulino Gracia, regidor de En Lloret Sí se Puede, per explicar com serà l’acte institucional on s’espera el president de l’Associació de Gitanos de Catalunya per a la descoberta d’una placa al Jardí de la Pau, per recordar un genocidi comès al segle 18.

Darrers Programes