Dimecres, 25 novembre 2020
8.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 20 MAIG 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Aquest dimecres destaquem que la Generalitat repararà l’esvoranc del passeig de Fenals. Tot i que sembla que fa molt temps, va ser a principis d’aquest 2020 quan el temporal Glòria va afectar la costa catalana i, en concret, Lloret de Mar. Entre els desperfectes, un dels més destacats és l’esvoranc del passeig de Fenals. Ara, gairebé quatre mesos després, la Generalitat ha anunciat que destinarà 223.000 euros a reparar aquestes destrosses.

Entrevista a Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, que comenta aquest tema i a qui també li preguntem per les sessions de formació destinades al sector turístic, perquè es preparin per poder afrontar la temporada turística garantint totes les mesures de seguretat i higiene necessàries.

Entrevista a Jordi Martí, president de la Taula Gironina de Turisme, sobre la nova sessió de webinar que faran dijous al migdia. Es titularà “Iniciatives disruptives: temps per innovar”.

Entrevista a Francisco Pastor, portaveu del PSC, sobre la proposta que fa a l’Ajuntament d’un paquet de mesures per a la reactivació social i econòmica del nostre municipi.

Entrevista a Joel Margalef, lloretenc de vint anys que treballa d’auxiliar d’infermeria a l’UCI pediàtrica de l’hospital Josep Trueta de Girona, i que ens explica la seva experiència amb la Covid-19.

Darrers Programes

Aquest dimarts us expliquem que l'Institut Rocagrossa engega la campanya de recollida de material esportiu per a...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Iniciem la setmana amb els bars, restaurants i cafeteries tornant a obrir a partir d'avui. Tant la...
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...
El contingut de la primera hora el forma l’espai poètic de Lourdes Roca i el comentari de Jordi Rocas...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Bon Dia Bona Hora – 24 Novembre 2020

Aquest dimarts us expliquem que l'Institut Rocagrossa engega la campanya de recollida de material esportiu per a famílies sense recursos. Els alumnes...

Lloret Esportiu – 23 Novembre 2020

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

Bon Dia Bona Hora – 23 Novembre 2020

Iniciem la setmana amb els bars, restaurants i cafeteries tornant a obrir a partir d'avui. Tant la restauració, com els equipaments esportius...

Cocodril Club – 22 Novembre 2020

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix i presenta, Albert Malla.