26.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 20 MARÇ 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Obrim el magazine informatiu matinal de Nova Ràdio Lloret centrant-nos en conèixer de prop la situació dels hotels de Lloret. Sabem que els hotels han tancat, tot i que dimecres a TV3 van dir que en quedaven dos oberts. Confirmarem com està la situació i també quines mesures es podrien prendre per superar la crisi econòmica que ocasionarà tot plegat al sector. També comentem com afecta a les plantilles, ja que els sindicats calculen que 500 treballadors fixos aniran a l’atur, a banda dels treballadors discontinus o eventuals que havien de ser donats d’alta de cara a Setmana Santa.

Entrevista a Enric Dotras, president del Gremi d’Hotelers, i a Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, per saber com està afectant la crisi del coronavirus al sector turístic de Lloret. Precisament, el govern espanyol ha ordenat tancar hotels i càmpings en el termini d’una setmana. Segons una ordre del Ministeri de Sanitat publicada al BOE ahir a la nit, els establiments turístics hauran d’aturar l’activitat en el moment que no tinguin clients i, en cas que tinguin hostes, tenen com a màxim fins al 26 de març per tancar.

A l’alcalde també li preguntem pel fet que, tal com va anunciar ell mateix a les xarxes socials, ha donat positiu per coronavirus, tot i que ja no té símptomes.

Entrevista a Xavi Flores, regidor de Patrimoni Cultural, sobre una iniciativa del departament: ofereixen una visita virtual de 360 graus a la casa indiana de Can Font.

Entrevista a Miquel Ribas-Carbó, professor de Biologia de la Universitat de les Illes Balears, que explica com s’han adaptat per poder seguir amb la investigació que tenien en marxa quan es va decretar l’estat d’alarma.

Entrevista a Sergi García Arpí, membre del grup Maria Dolors, perquè la banda té previst estrenar-se en plataformes com Spotify i iTunes.

Per acabar ens fem ressò que el centre Punt d’Equilibri de Lloret de Mar ofereix sessions gratuïtes a través del seu compte a Instagram, per seguir des de casa. Escoltem les declaracions de la psicopedagoga del centre, Laia Espinosa.

Per davant, tenim un cap de setmana ben estrany. Avui comença oficialment la primavera i, a més, serà el primer cap de setmana des que el Govern espanyol va decretar l’estat d’alarma, tot i que el cap de setmana passat el Govern català ja havia demanat a la població que es quedés a casa. Animem a la gent a quedar-se a casa, estan sortint moltes propostes a les xarxes socials per fer front al confinament de la millor manera possible.

Darrers Programes