24.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 20 SETEMBRE 2016

Avui expliquem que l’hotel Monterrey, de cinc estrelles, deixar d’estar en mans de la cadena Guitart.

La cadena hotelera Guitart s’ha venut el Monterrey, un dels pocs hotels de cinc estrelles que hi ha a Lloret de Mar, a un fons d’inversió internacional. L’operació es va efectiva el passat 1 de setembre i no ha afectat el centenar d’empleats que mantenen els seus llocs de treball.

La venda permet al grup liquidar el deute hipotecari que tenia l’hotel i iniciar una nova fase de creixement, focalitzada en el turisme familiar.

Recordem que la cadena Guitart té 8 establiments, de quatre i tres estrelles, repartits entre Lloret, Barcelona i La Cerdanya.

L’objectiu del grup, a mig termini, és millorar la qualitat dels serveis, augmentar la categoria dels establiments i crear productes especialitzats per al turisme esportiu, de salut o bé de negocis.

Entrevista a Miquel Trapé, director general de Guitart Hotels, que comentarà tot plegat amb els detalls de l’operació realitzada el passat 1 de setembre.

Entrevista a Josep Maria Montalbán, un dels responsables del sindicat CCOO, perquè organitzen una manifestació de protesta, aquest dijous a Lloret. Volen defensar així els drets dels treballadors que han quedat a l’atur arran del tancament dels 4 hotels que punxaven la llum.

En l’ámbit comarcal, farem recompte de tots els terratrèmols que hi ha hagut aquest estiu arreu de la comarca de la Selva. No han estat pocs, però uns quants només els han notat els veïns.

Entrevista a Paulino Gracia, regidor i portaveu de EN LLORET SÍ SE PUEDE,  que explica que avui posen una taula informativa per parlar sobre les retallades en sanitat. Al matí, seran al mercat setmanal del Rieral i a la tarda, a la plaça de l’Església.

Entrevista a Anna Fuentes, cap de la unitat de patrimoni cultural,  per saber les dades de visitants que aquest cap de setmana passat han gaudit de les portes obertes als equipaments de la vila.

Darrers Programes