21.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 21 ABRIL 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Aquest dimarts, l’informatiu matinal obre parlant de l’Arxiu Municipal fa una crida a la ciutadania perquè col·labori en una nova campanya. La iniciativa porta per nom “L’escrivà del segle XXI”. La idea és que, atesa la situació de confinament que estem vivint, la ciutadania transcrigui actes dels llibres del Ple de l’Ajuntament. Per tirar endavant la iniciativa, l’arxiu s’ha basat en les experiències que han dut a terme el Centre de Recursos per a l’Aprentatge, la Investigació de la Universitat de Barcelona i l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat.

Entrevista a Quim Daban, arxiver municipal, Quim Daban, i Ana García-Castany, regidora de l’Arxiu, per comentar aquesta campanya i saber-ne els detalls.

Entrevista a David Plaza, responsable d’Sport Events 360, organitzador d’una marxa virtual que es farà aquest diumenge. És la data en què s’hauria d’haver disputat la cursa ciclista Gran Fondo Lloret de Mar – Costa Brava. Com que la marxa no es pot fer, han buscat una alternativa que, a més, permetrà col·laborar amb la lluita contra la Covid-19.

Entrevista a Antonio Ferro, secretari d’organització de CCOO a les comarques gironines, perquè el sindicat denuncia que hi ha hotels que han fet acomiadaments col·lectius, malgrat estar prohibit en ple estat d’alarma. Un dels hotels que ha fet aquesta mala praxi és L’Azure de Lloret. Hem de dir que Inspecció de Treball ja ha sentenciat a favor de CCOO.

Coneixem un cas personal d’una família que ha patit el coronavirus. La majoria de membres han estat contagiats, entre ells dues persones grans, que fins i tot han hagut d’estar ingressades. Entrevista a Anna Perianes, membre de la família.

En esports, entrevista a José Luís Blanco, atleta i president de La Sansi, el club d’atletisme que s’encarrega d’organitzar múltiples curses populars al llarg de l’any. Volem saber com està afectant la crisi del coronavirus a aquest sector.

I recordarem que avui és l’últim dia per presentar-se al concurs de dibuix i punts de llibre que organitzen les floristeries de Lloret.

Darrers Programes