26.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 21 AGOST 2017

Avui ens despertem amb la notícia de que els empresaris de Lloret reforcen la seguretat dels seus establiments, arran dels atemptats de Barcelona i Cambrils. El mateix dia dels atacs, el sector -a través de la Mesa Empresarial del Turisme- va ajudar a coordinar el retorn dels clients que eren a Barcelona fins a Lloret. Així mateix, […]

Avui ens despertem amb la notícia de que els empresaris de Lloret reforcen la seguretat dels seus establiments, arran dels atemptats de Barcelona i Cambrils. El mateix dia dels atacs, el sector -a través de la Mesa Empresarial del Turisme- va ajudar a coordinar el retorn dels clients que eren a Barcelona fins a Lloret. Així mateix, els serveis de restauració dels hotels van ampliar els seus horaris fins a altes hores de la matinada per atendre aquelles persones que arribaven als establiments. Tot plegat ho ha fet públic la Mesa en un comunicat, en el qual condemna els atemptats. Totes les entitats que formen part de la Mesa Empresarial -Club d’Economia, Gremi d’Hostaleria, Associació de Bars i Restaurants, Oci Nocturn i Diürn, Associació de Comerciants- i les més de 30 empreses membres, han volgut expressar el seu dolor per les víctimes mortals dels atemptats i mostrar el condol als familiars, així com la seva solidaritat amb les ciutats afectades per la barbàrie terrorista. En sabem més detalls parlant amb Enric Dotras, membre de la Mesa.

També explicaquem que avui es revisaran les mesures de seguretat que s’han reforçat aquest cap de setmana a diferents punts de Lloret, arran dels atemptats. Recordem que es van posar tanques de formigó a la plaça de la Vila i a les zones de vianants del

D’altra banda, la discoteca St Trop va reobrir portes el passat divendres a la nit després que l’Ajuntament aixequés el tancament cautelar i va celebrar un minut de silenci en record el jove italià de 22 anys que va morir a conseqüència d’una agressió brutal.

Amb el regidor Jordi Orobitg valorarem les dades del Servei d’Ocupació Municipal (SOM), que s’han fet públiques sobre el primer semestre d’aquest 2017.

I després sabem com valora el mateix Marc Muniesa el debut del Girona a Primera Divisió, amb el meritori empat a 2 davant de l’Atlètic de Madrid. Va ser el passat dissabte.

A la segona part, ens posarem romàntics per anunciar el nou recital de l’Associació Amics de la Música. Aquest dimecres la parròquia de Sant Romà serà l’escenari d’un concert dedicat a l’amor. Hi actuarà el trio “La Tendresse de l’amour”, una formació integrada per la soprano, Eva Maria del Moral; el contratenor, Sergio García Agustín i el piano Àlvar Rubio Comino. Parlem amb Sergio Garcia durant el BDBH.

I per acabar, sabrem com es prepara, de cara al proper diumenge, la Lloret Estiu Market. Entrevistem Francesc Alsina, gerent de l’associació de comerciants.

Darrers Programes