8.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 21 DESEMBRE 2018

Avui ens despertem explicant que es fa una crida per apuntar-se, aquest diumenge, a la Cursa de Nadal, solidària amb la lluita contra el càncer infantil. Les inscripcions es poden fer en línia, a través del web de l’Ajuntament i de l’Aplicació LloretSmart, o de manera presencial als dos Puntets, a les Pistes d’Atletisme i a les Oficines de Turisme. Cal destacar que tothom que vulgui col•laborar en la causa però que no pugui participar a la Cursa, també pot fer el seu donatiu a través d’internet. Entrevistem Joan Bernat per saber com es presenta aquesta cita esportiva i solidària.

D’altra banda, en trobar-nos a les portes del cap de setmana, farem com cada divendres, un repàs de tots els partits esportius.

Recordem que avui l’institut Rocagrossa organitza el darrer acte solidari a Lloret amb la Marató. De moment, s’han recaptat a la vila més d’11.000 euros.

Avui és el dia més curt de l’any. Data idònia per celebrar la festa mundial del curmetratge. El cineclub Adler s’hi suma amb una selecció de curts internacionals de prestigi, al vespre, a la Biblioteca.

A la segona part, escoltem el regidor Albert Robert convidant els veïns a gaudir de la ruta pessebrista i de l’exposició de diorames, que obre portes demà a l’Erol.

Després expliquem que la Coral Unió Lloretenca oferirà, aquest dissabte, un concert de Nadal a l’Hospital Sociosanitari.

Tot seguit parlem de la Biblioteca, on aquest dissabte hi arriba ‘La màgia del Nadal’ en una nova sessió del Racó dels Contes.

I acabem recordant que aquest diumenge hi ha la primera de les 3 representacions dels Pastorets, a càrrec del Casal de l’Obrera, així com la campanya dels comerciants i de la secció de comerç, amb sortejos i regals.

Darrers Programes