Dijous, 21 gener 2021
14.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 21 GENER 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Aquest dimarts arranquem el programa matinal informatiu de la ràdio de Lloret amb la notícia que aquesta setmana arriba FITUR, amb notícies destacades per a Lloret de Mar. La destinació serà la seu del primer congrés mundial que es fa sobre turisme esportiu. Serà els dies 21 i 22 de maig amb seu al Palau de Congressos Olympic i, coincidit amb FITUR, es farà la primera reunió amb l’Organització Mundial de Turisme (OMT). L’alcalde, Jaume Dulsat –a qui escoltarem- recorda que és una gran oportunitat poder acollir aquest congrés, que és una de les cites més destacades de l’any per al turisme arreu de Catalunya. I remarca que la destinació és ideal per a aquest esdeveniment, ja que és líder en aquest sector.

El primer congrés de turisme esportiu comptarà amb ponents vinguts de tot el món i acollirà fins a 450 professionals. La trobada se centrarà en debatre sobre els reptes que té sobre la taula el sector del turisme esportiu: el foment de la igualtat, la presència de la dona, el respecte pel medi ambient o l’organització de grans esdeveniments.

D’altra banda, aviat farà un mes que Jordi Balcells va tancar la seva etapa com a preparador físic de l’Espanyol, a la Primera Divisió de futbol. Avui escoltem declaracions seves, al programa LLORET ESPORTIU, en què fa una mirada enrere de la seva experiència professional i anuncia els plans de futur.

Anunciem que el Club Hoquei Lloret afronta aquesta nit la dissetena jornada de l’OK Lliga. Els lloretencs jugaran a casa davant del Lleida i buscaran la segona victòria de la temporada.

A la segona part, parlem de la inauguració de l’exposició IMATGES QUE INSPIREN en què els alumnes fan un treball a partir de les fotografies del concurs MONTPHOTO.

Tot seguit avancem la presentació del calendari interreligiós, amb les festivitats de totes les religions que es practiquen a la vila, aquest dimecres a Lloret. Els detalls d’aquesta eina, els dóna la regidora Arantxa Jimenez i la tècnica Pipi Fernández.

Avui es presenta la nova temporada de teatre, en què el teló s’aixeca aquest divendres amb LA GITANA SHAKESPERIANA. N’escoltarem un fragment i escoltem l’actriu Maria Sola, així com al director Martí Peraferrer.

Darrers Programes

Avui parlem del procés participatiu per decidir com ha de ser la mobilitat al passeig, es comenta la...
Avui coneixem l’opinió d’algunes entitats sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim. Recordem que...
En 'Carlus' Cardona té 83 anys i encara recorda tots els detalls de la seva època de futbolista.
Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Tertúlia Ciutadana – 21 Gener 2021

Avui parlem del procés participatiu per decidir com ha de ser la mobilitat al passeig, es comenta la crida que ha fet Max...

Bon Dia Bona Hora – 21 Gener 2021

Avui coneixem l’opinió d’algunes entitats sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim. Recordem que fa uns dies l’Ajuntament va...

Amb veu pròpia – ‘Carlus’ Cardona

En 'Carlus' Cardona té 83 anys i encara recorda tots els detalls de la seva època de futbolista.

Curem-nos en salut – 19 Gener 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació.  Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...