25.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 21 JUNY 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui obrim el magazine informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar explicant-vos que Lloret de Mar es prepara per celebrar la revetlla de Sant Joan. Aquest diumenge és 23 de juny i, per tant, una de les nits més esperades de l’any i també la més curta de totes. Se celebra la revetlla de Sant Joan i, com és habitual, hi haurà petards i fogueres, a més del cava i la coca. 

Per evitar accidents, especialment provocats pels petards, des de Protecció Civil es fan tot una sèrie de recomanacions. Per exemple, es demana no guardar-los a la butxaca, que no es llancin a prop del bosc ni tampoc contra cap persona. Pel que fa als habitatges, s’aconsella recollir els tendals i la roba estesa, així com tancar portes i finestres per evitar que hi entri algun petard o guspira encesa.

En cas que hi hagi algun incident, cal posar-se en contacte amb el telèfon d’emergències 112.

Entrevista a Felip Carbonell, cap de Protecció Civil, per saber com es prepara la revetlla de Sant Joan des del punt de vista de seguretat.

Sabem com va anar la visita a Lloret de la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie. Va ser ahir, en una xerrada en què es va analitzar el paper de la base de l’hora de seguir treballant per aconseguir la República Catalana.

També expliquem que el programa FAQS (preguntes freqüents) de TV3 ha vingut a Lloret a celebrar la revetlla de Sant Joan i ha elaborat un vídeo amb la participació de gent molt coneguda. S’emetrà aquest dissabte. Escoltem les declaracions de la presentadora, Cristina Puig, i del subdirector, Pere Mas.

Entrevista a Jaume Martell, vicepresident de la Penya Ciclista de Lloret, sobre l’arribada de la Flama del Canigó. L’esdeveniment començarà a les 9 de la nit, a la plaça de la Vila, i comptarà amb la participació de l’entitat.

Entrevista a Adrià Aubert, director, i Lloll Bertran, actriu, sobre la comèdia que es preestrena aquest divendres a la nit al Teatre: “Les feres de Shakespeare”.

Entrevista a Martirià Brugada, rector de la Parròquia, per comentar com serà la celebració de la Festa de Corpus, que tornarà a comptar amb la confecció de les catifes de flors i una processó pel centre de la vila.

Darrers Programes