Dimarts, 1 desembre 2020
12.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 21 MAIG 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

El magazine despertador de Nova Ràdio Lloret obre avui amb l’entrada en vigor de l’ús obligatori de mascaretes als espais públics. S’haurà de portar la mascareta en espais públics, tant tancats com oberts, sempre que no es puguin garantir els 2 metres de distància de seguretat. Queden exclosos els menors de 6 anys, tot i que es recomana als nens i nenes de 3 a 5 anys. La mesura contempla excepcions per raons de salut i també en algunes activitats com, per exemple, fer esport. Queden excloses de portar-ne, per tant, les persones que tinguin dificultats respiratòries, amb contraindicacions per motius de salut o discapacitat o quan sigui incompatible amb l’activitat que es realitzi, com sortir a córrer.

D’altra banda, a partir d’aquest dijous 21 de maig, la circulació de vehicles pel Passeig Verdaguer es restringirà a partir de les 11 hores, enlloc de les 12 del migdia com fins ara.

Puja un 80% el nombre de famílies de Lloret que van a buscar menjar a Càritas. L’entitat atén 450 famílies a la setmana, actualment, degut a la crisi generada pel coronavirus, que ha deixat molta gent sense feina en aquest inici de temporada turística. Valorem les dades amb la presidenta de Càritas a la vila, Lucia Echegoyen.

També expliquem que l’empresa La Lloretense Jove, que fa 30 anys que distribueix productes làctics i beguda als establiments de la vila, ha donat 50 caixes de llet i 3 caixes de margarina amb porcions a Càritas aquest dimecres.

Avui coneixem el cas de l’Agustí Rodama. És lloretenc, de 39 anys, i ha donat positiu per coronavirus. Treballa com a auxiliar d’infermeria a Barcelona, on exerceix de tècnic de cures. Ens explica el seu testimoni, de com viu la infecció en primera persona.

A continuació anunciem que demà obren portes el Museu del Mar i Can Saragossa, amb aforament reduït i les mesures que garanteixen la seguretat per prevenir el coronavirus.

En el BDBH parlem també amb uns quants alumnes de la formació sobre la COVID-19 que proporciona l’Ajuntament a fi de preparar el sector i la destinació de cara a l’estiu.

Darrers Programes

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Iniciem setmana parlant de la Plataforma d'Habitatges d'Ús Turístic (HUT) de Lloret de Mar que demana a...
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...
El contingut de la primera hora el forma l’espai poètic de Lourdes Roca i el comentari de Jordi Rocas...
L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Lloret Esportiu – 30 Novembre 2020

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

Bon Dia Bona Hora – 30 Novembre 2020

Iniciem setmana parlant de la Plataforma d'Habitatges d'Ús Turístic (HUT) de Lloret de Mar que demana a l'Ajuntament que aixequi la prohibició...

Cocodril Club – 29 Novembre 2020

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix i presenta, Albert Malla.

Ràdio Box – 28 Novembre 2020

L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai realitzat per Albert Batlle.