5.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 21 SETEMBRE 2016

Avui expliquem que avui se celebra la reunió a la una del migdia a Barcelona entre el conseller de Salut i l’Ajuntament de Lloret.

L’alcalde encapçalarà la comitiva de representants municipals i d’associacions de veïns. Plegats demanaran a Antoni Comín que es mantinguin les urgències nocturnes al CAP durant tot l’any.

A més d’exposar-li les raons per disposar d’aquest servei més enllà de l’estiu, presentaran al conseller les més de 8.000 signatures recollides, així com el manifest.

Recordarem les paraules de Jaume Dulsat que evidencien que la d’aquest dimecres és una trobada molt demanada i esperada.

També explicarem que al llarg d’aquest matí Lloret participarà en una sessió de treball amb sis associacions professionals de Bèlgica. La finalitat és donar a conèixer l’oferta especialitzada de la destinació pel que fa a reunions d’empresa i esdeveniments. La trobada es duu a terme al Vendrell.

Entrevista a Enric Martínez, regidor no adscrit, sobre la moció que presenta al ple del proper dilluns. Demanarà que s’enfonsi un vaixell a la costa lloretenca com a nou atractiu per a submarinistes.

Entrevista a Joaquim Planells i Pepe Colls, membres del club de rem Santa Cristina i Pescadors, per saber les valoracions del Campionat de Catalunya del passat diumenge a Deltebre, amb el qual s’ha posat punt i final a la temporada.

Entrevista a Dani Cazalla, corredor lloretenc de llargues distàncies, ja que serà el proper dissabte, a la prova Ultra Pirineus. Una cursa de 110 km, amb 800 metres de desnivell al parc natural del Cadí.

Entrevista a Conxa Alférez, membre de l’associació de dones l’Aurora, que dona detalls de la nova temporada dels Dijous de l’Aurora, que presenten aquest dijous en públic.

Darrers Programes