6.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 22 AGOST 2017

Avui abordem que la comunitat musulmana Essouna de Lloret condemna els atemptats de Barcelona i Cambrils. A través d’un vídeo, publicat a Youtube, ha demanat que no es mati en el nom del col·lectiu ni en el nom d’Al·là. La comunitat musulmana lloretenca ha afegit que quan es mata una sola persona, es mata tota la humanitat. També ha volgut deixar clar que els terroristes no els representen i que volen “la pau i la convivència”. De tot plegat en parlarem amb Youseff Lyoussi, portaveu de la comunitat essouna de Lloret.

Lloret ha decidit mantenir una setmana més les mesures de seguretat adoptades el passat divendres, arran dels atemptats. Es tracta de mesures de prevenció, que s’han dut a terme en altres municipis catalans, i que passen per restringir el trànsit rodat al centre de la vila amb blocs de formigó i pilones aixecades. De tot plegat, així com de la manifestació de dissabte a Barcelona, en parlem amb l’alcalde Dulsat.

Amb el regidor Cristian Fernández, sabrem què n’espera l’Ajuntament de la Lloret Estiu Market d’aquest diumenge.

A la segona part, expliquem per què s’ha canviat el sentit de circulació d’un vial de serveis al Rieral. Els detalls els dóna Albert Robert, a qui li preguntarem també pel Clon Festival, que finalment es va aquest divendres després d’haver estat anul·lat pels atemptats.

Recordarem que aquesta és la darrera setmana per visitar l’exposició sobre els 14 anys de Clon Festival a la Casa de la Cultura.

També avancem els actes d’aquest cap de setmana a Fenals i Santa Clotilde. Es tracta de les darreres festes de barri de l’estiu, que comentarem amb Ramon Hernández.

Darrers Programes

Ple Municipal 29 Novembre 2021

Lloret Esportiu – 29 Novembre 2021