16.8 C
Blanes

PROGRAMA

BDBH – 22 DESEMBRE 2017

Ciutadans ha guanyat per primera vegada unes eleccions a Lloret de Mar. Igual que al conjunt de Catalunya, la formació taronja ha estat ha estat la llista més votada. Els lloretencs l’han triat en primera opció, seguida, a distància, de Junts per Catalunya, ERC, PSC, Catalunya en Comú Podem, PP i la CUP. L’altra dada, elevada, […]

Ciutadans ha guanyat per primera vegada unes eleccions a Lloret de Mar. Igual que al conjunt de Catalunya, la formació taronja ha estat ha estat la llista més votada. Els lloretencs l’han triat en primera opció, seguida, a distància, de Junts per Catalunya, ERC, PSC, Catalunya en Comú Podem, PP i la CUP.

L’altra dada, elevada, és la participació. Aquest 21 de desembre han votat 14.789 persones a la vila. Representen quasi el 75% cens. Es tracta d’un màxim històric en unes eleccions al Parlament de Catalunya. L’augment respecte del 2015 és de prop de cinc punts.

Tindrem els representants de les diferents candidatures. Els preguntarem com valoren els seus resultats i la participació assolida ahir a Lloret.

Abans, escoltarem un resum de la jornada d’aquest dijous, amb les opinions dels votants lloretencs sobre el 21D.

A la segona part repassem l’agenda d’aquests dies, marcada per l’exposició de diorames, la cursa de Nadal i la rua del cagatió. També destacarem que el Casinet acull avui la darrera xerrada de la temporada.

Darrers Programes