29.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 22 JULIOL 2020

Avui parlem de les càmeres sensores de les platges, perquè d’això es parlarà avui en una sessió de webinar sobre transformació digital en el món local. El regidor Albert Robert parlarà de les noves càmeres sensores que s’han instal·lat a les platges de Lloret i Fenals aquest estiu amb la intenció de poder comptar els usuaris que hi ha a cada moment i evitar, així, aglomeracions.

Unes càmeres que s’han instal·lat per poder controlar l’aforament en plena pandèmia i minimitzar al màxim el risc de contagis. Avui entrevistarem el regidor Albert Robert per conèixer tots els detalls al respecte.

Entrevista a Albert Robert, regidor de Territori i Sostenibilitat, sobre aquest webinar sobre transformació digital en el món local.

Escoltem les floristeries i llibreries que aquest dijous participaran al Sant Jordi d’estiu de Lloret de Mar. Els establiments obriran les portes de nou del matí a nou del vespre, de manera ininterrompuda, i animen als veïns a comprar una rosa i un llibre per compensar que a l’abril es va haver de suspendre la celebració perquè estàvem en ple confinament.

Entrevista a Xavi Orri, representant de la plataforma Aturem la C-32, perquè organitza visites guiades al paratge de Sant Pere del Bosc per mostrar els devastadors efectes que tindrà el perllongament de l’autopista fins a Lloret de Mar.

Entrevista a Xavi Flores, regidor de Patrimoni Cultural, ja que aquest divendres, diada de Santa Cristina, l’Ajuntament organitza jornada de portes obertes a diferents equipaments del MOLL, el Museu Obert de Lloret.

Darrers Programes

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA