4.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 22 NOVEMBRE 2016

Avui expliquem què és el Núvol i quins beneficis ofereix a les empreses, especialment a les PIMES. Les respostes es donaran en un taller que es farà el proper divendres a Lloret de Mar. Núvol o Cloud és com es coneix el conjunt de serveis i recursos propis d’internet on es troben allotjades moltes aplicacions […]

Avui expliquem què és el Núvol i quins beneficis ofereix a les empreses, especialment a les PIMES.

Les respostes es donaran en un taller que es farà el proper divendres a Lloret de Mar.

Núvol o Cloud és com es coneix el conjunt de serveis i recursos propis d’internet on es troben allotjades moltes aplicacions informàtiques gratuïtes que poden ser útils per als petits negocis. Conèixer, entendre i aprendre a utilitzar aquestes noves eines és fonamental per reduir costos, augmentar la productivitat i aprofitar el màxim el potencial del Núvol.

Escoltem a Xavier Garriga, un dels ponents del taller, que subratlla que el Núvol permet emmagatzemar tota la informació –com dades o imatges- en un espai virtual. I això proporciona facilitats i seguretat a les empreses, tant petites com mitjanes i grans.

Entrevista a Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, sobre la inauguració de Can Font, per saber què se n’espera d’aquesta casa-museu modernista que s’incorpora al Museu Obert de Lloret. I també sobre una fira de noves tecnologies feta la setmana passada a Barcelona, en què l’alcalde hi va exposar els Pressupostos Participats.

Entrevista a Jaume Figueras, crític cinematogràfic, que dins del ‘pack’ Tennesse Williams, que comença avui al teatre, el crític serà avui a Lloret per fer un col·loqui sobre UN TRAMVIA ANOMENAT DESIG.

Entrevista a Carles Carbonell, tècnic de Joventut, per saber els guanyadors del concurs SONABUCS del Puntet.

Entrevista a Maria Teresa Rafart, una de les organitzadores del sopar dels 60 anys, les inscripcions són obertes i ens dona els detalls de com apuntar-s’hi.

Darrers Programes