6.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 22 NOVEMBRE 2018

Avui informem que Lloret acull demà la visita d’un grup d’operadors xinesos, interessats en l’oferta esportiva de la destinació. L’estada prové d’una acció amb l’Agència Catalana de Turisme, entre empreses catalanes i agències vingudes de la Xina. L’estada a la vila serà aquest divendres, en què els operadors visitaran diferents equipaments esportius municipals, com la piscina, on […]

Avui informem que Lloret acull demà la visita d’un grup d’operadors xinesos, interessats en l’oferta esportiva de la destinació. L’estada prové d’una acció amb l’Agència Catalana de Turisme, entre empreses catalanes i agències vingudes de la Xina.

L’estada a la vila serà aquest divendres, en què els operadors visitaran diferents equipaments esportius municipals, com la piscina, on aquests dies entrena la selecció de waterpolo olímpica de la Xina. Un dels objectius d’aquesta visita és anar explorant el mercat xinès –el qual està en expansió- en aquest cas, interessat en estades de caire esportiu. A banda d’aquesta estada, els representants lloretencs seran aquest dijous a Madrid per participar en una reunió amb altres destinacions vacacionals madures.

Entrevista a Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, per comentar aquesta visita i la participació en la trobada de Madrid.

Els representants de Lloret de Mar exposaran avui a Girona la seva experiència amb els habitatges d’ús turístic, coneguts com a HUTs, en una jornada informativa. Escoltem l’opinió del regidor Jordi Sais.

Coneixem el guanyador i la finalista del concurs de frases del 25N. Són Joaquim Mercader i Rosa Fernández, els escoltem. I ens farem ressò d’uns premis, que han atorgat al curtmetratge 72%, on surt l’actor lloretenc José García.

Entrevista a Francesc Alsina, gerent de l’Associació de Comerciants, en motiu de la celebració aquest vespre del 40è aniversari de l’entitat. També parlem d’un altre aniversari: el de la Penya del Graná, que arriba aquest dissabte.

Entrevista a Núria Feliu, cantant i rapsode, que aquest divendres ve a recitar poemes al Club Marina Casinet.

Darrers Programes