25.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 22 OCTUBRE 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui dimarts, amb la pluja de rerefons, destaquem que l’Ajuntament de Lloret guanya el recurs d’apel·lació contra Flinder Data per l’obertura de la porta de Can Juncadella. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha desestimat el recurs que havia interposat l’empresa, en què sol·licitava que es revoqués la resolució que decretava l’obertura del camí que dona accés a la finca.

Els fets es remunten a l’octubre del 2016, quan la Policia Local i els Agents Rural van obrir la porta d’accés al camí públic, en el seu tram per Can Juncadella. Complien la resolució del jutjat contenciós administratiu número 3 de Girona. Flinder Data va presentar el recurs d’apel·lació, que ara ha estat desestimat. A més, la companyia haurà de pagar les costes del judici. Ara, el consistori treballa per incloure de manera específica dins de l’inventari general el camí de ronda que travessa per la finca de Can Juncadella.

Entrevista a Jordi Sais, regidor de serveis jurídics, a qui també li preguntarem per les obres a diferents carrers i afectacions de trànsit.

Entrevista a Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, sobre la visita d’una vintena d’alcaldes i tècnics d’ajuntaments de Polònia aquest dilluns a Lloret de Mar. Aquí, han pogut saber com es gestiona la destinació des del punt de vista turístic, i el projecte dels Pressupostos Participats.

Anunciem que el Club Hoquei Lloret rebrà aquesta nit l’Igualada, en la disputa de la cinquena jornada de l’OK Lliga. Serà un partit exigent pels homes d’Oriol Perarnau, que jugaran contra el segon classificat de la competició, que de moment ha guanyat tots els seus partits.

Entrevista a Xavi Flores, regidor de l’OIAC, perquè l’Ajuntament ha recuperat els tràmits electrònics a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana, després es vagin restablint els serveis informàtics afectats per un virus.

Entrevista a Carles Carbonell, tècnic de Joventut, per parlar de la quarta edició del Hackató que arriba aquest cap de setmana al Puntet. Els detalls de la iniciativa -que proposa a un grup de joves que resolguin en 24 hores un seguit de reptes plantejats pels comerciants- els donarà el responsable del servei.

Acabem parlant del concert de cant coral avui a la parròquia de Sant Romà. Hi actuarà un coral d’una escola anglesa, amb una trentena de nois i noies, entre 14 i 16 anys.

Darrers Programes