5.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 22 SETEMBRE 2016

Avui expliquem que una àmplia delegació lloretenca va ser present en la reunió d’ahir amb el conseller Comín sobre les urgències nocturnes.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, va encapçalar ahir la representació municipal en la trobada amb el conseller de Salut. El van acompanyar els portaveus de tots els grups municipals i un representant de les associacions de veïns.

Plegats es van reunir amb Antoni Comín amb un clar objectiu: demanar el retorn de les urgències nocturnes al llarg de tot l’any als CAP de la vila.

Entrevista a Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, per saber el resultat d’aquesta reunió amb la resta de representants municipals.

Entrevista a Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau, per parlar de les sessions de treball fetes ahir amb sis associacions professionals belgues interessades en organitzar estades.

Recordem que CCOO organitza aquesta tarda a Lloret una manifestació, que comptarà amb el seu secretari general Joan Carles Gallego, de suport als treballadors afectats pel tancament dels hotels del grup Savoy.

Entrevista a Carles Carbonell, membre del Xino Xano, per saber els preparatius de la Marxa de les Platges, que diumenge arribarà a la 36a edició. La novetat d’enguany és que es fa a més el recorregut per mar. El que es coneix com a Swim Lloret.

També expliquem que el mateix diumenge es fa el pícnic per la pau, que enguany incorpora un vermut solidari a favor de Stop Mare Mortum. Escoltem declaracions de membres de la Plataforma Per la Pau.

Escoltem els alumnes de Lloret, en concret del Pere Torrent, que han explicat a la ràdio què estan aprenent en els Itineraris Segurs, acompanyats per la Policia Local.

I per acabar, recordem que avui es presenta la nova temporada d’activitats de l’Aurora. I que es fa un festival artístic amb 200 persones, que organitza l’agència Fiestalonia, i que aquesta és la darrera setmana de les visites guiades pel centre de Lloret.

Darrers Programes