30.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 23 JULIOL 2020

Aquest dijous obrim amb el Consell Veïnal de Lloret de Mar que cedeix el milió d’euros dels Pressupostos Participats a projectes socials. D’aquesta manera, el consell veïnal vol donar suport i ajuda als col·lectius més vulnerables, per disminuir els efectes del coronavirus.

La decisió va ser adoptada per unanimitat, en la sessió que es va celebrar dies enrere i en la qual es van explicar els projectes anteriors executats o pendents. A més, també es va parlar sobre la continuïtat dels Pressupostos Participats, que recordem que es van ajornar el passat mes de març, a causa de la declaració de l’estat d’alarma. Sobre la mesura de cedir el milió d’euros a projectes socials, els membres del Consell Veïnal van explicar que les millores urbanístiques poden esperar, però no així l’emergència social. Consideren que és més prioritari que les inversions es destinin a ajudar els lloretencs afectats per la Covid-19.

Entrevista a Lara Torres, regidora de Participació Ciutadana, per saber els detalls d’aquesta decisió.

Entrevista a Jordi Hernández, portaveus de Ciutadans, que lamenta que el govern municipal suspengui la Festa Major però que mantingui la resta de l’agenda cultural i esportiva de l’estiu.

Fixem la mirada en el festival SOM DE MAR. La primera edició arriba a finals d’agost als jardins de Santa Clotilde i cada cop en sabem més coses. Parlem amb el seu promotor, Carles Gilibets.

Per acabar, expliquem una curiositat que ens han fet saber els Amics de l’Arxiu, relacionada amb la divisió dels banyistes a les platges.

Darrers Programes

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA